Änglarna via Ann Albers, 30 maj 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 30 maj 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Andas! Ta er tid att uppskatta något ni ser varje dag, som det mjuka gräset under era fötter, kanske en varm solstråle som faller på er veranda vid en viss tid på dagen. Upplev värmen av den på er hud. När ni spolar varmt eller kallt vatten ur er kran, känn hur det strömmar över era händer. Ta er tid att lukta på ert morgonkaffe och njut av det. Lyssna på hur det fräser i pannan när ni lagar middag, och njut av de små oljebubblorna som hoppar omkring. Lyssna på binas surrande en varm sommardag och känn deras kollektiva vibration. Ta er tid att uppskatta sensoriska nöjena i er fysiska värld.
En så liten handling som den här – ett litet ögonblick av uppskattning – lyfter omedelbart er vibration över problemen i era liv och börjar öppna er för allt ni önskar. Om ni skulle praktisera detta regelbundet – helt enkelt uppskatta alla era sinnen i ögonblicket – då skulle allt ni önskar flöda till er eftersom Universum läser er energi. Universum bryr sig inte om vad som inspirerar er höga eller er låga vibration. Den läser bara av energin ni avger i ett givet ögonblick, och ju högre vibration, desto mer dras ni till det som är kärleksfullt, vänligt, bra, lätt och skonsamt. Ju högre vibration ni har, desto större flödestillstånd kommer ni att leva i.
Ni behöver inte meditera eller engagera er i någon andlig disciplin för att hålla er vibration hög, även om alla dessa saker verkligen fungerar och har stort värde. När det görs regelbundet, gör det att ni stannar i en högre vibration. Men genom att helt enkelt njuta av er dag och uppskatta livet här och nu, skapar ni lite av ett ”tillfälligt” tillstånd av meditation, där hjärnan är lugn och känslorna av godhet, kärlek och uppskattning är engagerade.
Det här är särskilt viktigt för var och en av er i dessa tider på er Jord. Det finns väldigt många vibrationer som tävlar om er uppmärksamhet. Där finns vibrationer av grymhet – våld, krig, ilska och så vidare, som är mycket övertygande och något beroendeframkallande när ni fastnar i dem. Men det finns alltid vibrationer av sant Liv, kärlek, vänlighet, generositet, skönhet, godhet och enkelhet som väntar på er uppmärksamhet.
Kära ni, för er egen själs skull, och för den gåva ni kan erbjuda världen, gör ert bästa för att undvika att bli indragna i den ilska, förtvivlan och sorg som är så stark i dessa tider på er Jord. Gör ert bästa för att fokusera på allt som finns att uppskatta oavsett hur litet det än är.
Genom att göra så kommer ni att vara de som hjälper till att upprätthåller balansen på er planet. Ni kommer att vara ”fridens väktare”, ”kärlekens väktare” och ”uppskattningens väktare.” I dessa underbara vibrationer är det lättare att be med medkänsla än att engagera sig i hat. I dessa snällare vibrationer kommer ni att vara mer öppna för er vägledning. Det är OK att leva och älska era egna liv, även när andra går igenom ett helvete, för endast i er kärlek kan ni vara till verklig nytta.
I er kärlek blir ni guidade att göra vad ni kan, vibrationellt eller fysiskt. I er kärlek höjer ni mänskligheten –  en själ i taget – över vibrationen av konflikt och våld. I er kärlek blir ni en droppe i dammen som ringlar utåt. I er glädje och uppskattning blir ni en positiv ”smitta” för dem som behöver kärlek. Ni uppskattar omedvetet produkterna i era affärer och någon ser er i hänförd uppskattning. ”Titta på det här underbara äpplet,” säger ni och plötsligt kommer den andra personen att dras ut ur allt som oroade dem och in i en underbar nutid. Ni försöker inte förändra någon eller någonting. Ni delar med er av er kärlek, er glädje, er vänlighet och kära ni, dessa vibrationer är mycket mer smittsamma än virus eller någon annan hatvibration.
Er kärlek behövs i dessa tider. Er glädje behövs. Er uppskattning behövs. När ni engagerar er i de här frekvenserna känner ni er underbara och ni blir bärarna av hopp, inspiration, ljus, sanning och framförallt kärlek på er Jord. Ni gynnas först, även när ni strålar utåt och förändrar själar och liv, en person, ett ögonblick i taget.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...