Änglarna via Ann Albers, 9 november, 2020

Änglarna

 Via Ann Albers, 9 november 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Fira er frihet! Ni ”röstar” inte varje år, snarare röstar ni i varje ögonblick med er vibration. Ni röstar för fred eller ni röstar för krig. Ni röstar för enighet eller för splittring. Ni röstar för jämlikhet, överlägsenhet eller underlägsenhet. Ni röstar för hälsa eller för sjukdom, för kaos eller ordning. Ni röstar för kärlek, rättvisa eller till och med hat.

Era ord eller övertygelser formar inte er kosmiska ”röst.” Istället är det den energetiska vibration ni avger som lägger er röst i massmedvetandet, och den röstning som i slutändan kommer att reflekteras tillbaka till er i era personliga upplevelser. Ni kan stödja en sak med kärlek, eller så kan ni slåss mot något med hat. Er energi, inte era handlingar, är det som är en annan verklighet för er.

Vilken energi sänder ni ut nu? Är det kärlek? Rädsla? Ångest? Glädje? Belåtenhet? Förakt? Ni vet själva vad ni känner. Så fort ni inser vilken energi ni sänder ut, kan ni antingen njuta av den eller börja förändra den. Det finns aldrig något dömande från vår sida. Ni får definiera er egen upplevelse.

När som helst kan ni utöva er sanna frihet –er andliga frihet – vilket är förmågan att tänka de tankar som ger er de känslor ni önskar uppleva. Genom att göra det attraherar ni den verklighet ni fokuserar på. Ni kan be för dem som tävlar om ledarskap eller så kan ni avsky dem. Er vibrationella ”röst” kommer i slutändan att definiera den verklighet ni personligen kommer att uppleva.

Ingen, oavsett hur inspirerad eller avskyvärd den är i sina ord eller sitt beteende, kan diktera hur ni ska må. Ni bestämmer över era egna känslor. Ni, och endast ni själva, väljer hur ni kommer att agera och reagera i världen. Ingen kan få er att känna någonting, även om det är vanligt att avstå från sin andliga frihet och skylla på andra för sin egen vibration.

Även om det kanske är lättare att säga att mitt ex gör mig vansinnig, eller gör mig sjuk eller får mitt hjärta att sjunga. Vad som verkligen händer är att er ilska får er att känna er arga; er upprörda reaktion på något ni inte gillar får er att känna er sjuka, och er villighet att se kärlek i alla situationer får ert hjärta att sjunga.

Medan det är en utmaning att ta ett sådant oklanderligt ansvar för ert vibrationella val, är det er Gudagivna rätt och frihet att välja hur ni vill känna er, helt enkelt genom att välja tankar – en tanke i taget – som får er att må bättre och bättre.

Vi uppmanar er mycket bestämt den här gången att ”rösta” för fred, genom att fokusera på tankar som får er att känna er fredliga. Vi uppmanar er att ”rösta” på vänlighet genom att vara snälla och söka exempel bland människor som gör vänliga saker i världen. Vi uppmanar er att ”rösta” på kärlek, kära vänner, därför att just nu kommer de plågade och sårade fram som aldrig förr, för att uttrycka sin smärta. Varje tanke, ord och handling spelar roll nu. Varje röst räknas.

Lägg er vibrationella röst på kärlek så ofta ni kan. Lägg er röst på fred. Ni behövs. Det kommer att bli frestande, de kommande veckorna, att vara dömande och att känna ilska, men gör ert bästa för att fokusera på kärlek. Fokusera på det goda som alltid är närvarande. Fokusera på den rofyllda beständigheten i naturen. Fokusera på de kärleksfulla människorna i världen. Sök efter exempel på dem som lever i frid, medkänsla och vänlighet.

Varje vänlig, kärleksfull och fredligt val, för er värld närmare en vänlig, kärleksfull och fredlig värld, och medan det kan ta världen många år att komma närmare det idealet, kommer ert liv och er personliga verklighet att bli snällare, fredligare och kärleksfullare mycket fortare.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Du gillar kanske också...