Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 april 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 april 2022

 

Få tillgång till ny information, Nedladdningar och Idéer ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket glada över att bevittna hur ni alla har fått tillgång till informationspaketen, nedladdningarna, som har kommit till er från era högre sinnen, era guider och andra varelser i högre dimensioner som vi själva. Ni har fått helande energier, men ni har också tagit emot mallarna, strukturerna, genom vilka ert nya samhälle kommer att byggas. Och allt som krävs är några av er för att kunna ta emot och översätta de energetiska nedladdningarna till idéer för verklig förändring som kan bli verklighet där på Jorden.

Ni är förändringsmakarna, vägvisarna och ljusarbetarna som kan föreställa er ett samhälle där alla har tillräckligt, behandlas rättvist och det råder fred över hela planeten. Och så, ni måste vara de som kommer att ta dessa nya idéer, dessa nya paradigmer till resten av kollektivet.

Nu är det inte läge att peka finger på vem som är ansvarig för vad och vem som gör vad bakom kulisserna. Men snarare är det nu dags att öppna upp era händer, era handflator, era kronchakran eftersom det finns så mycket att ta emot från de högre världarna som kommer att hjälpa er att skapa det samhälle som ni alltid har velat vara en del av.

Och alla ni som har empati och medkänsla i era hjärtan är mer än kvalificerade att bygga strukturerna, systemen, paradigmen för nästa verklighet som ni vill leva i, och som ni vill ta med er alla andra till. När ni verkligen förstår det och ni släpper känslorna av att inte vara tillräckligt bra, kan ni leda mänskligheten in i den nya tidsåldern, den nya medvetenheten, tiden som ni alla har väntat på.

Och vi kommer att finnas här för att stötta er, heja på er och ge er allt ni behöver för att bli den kraft att räkna med som ni som det uppvaknade kollektivet verkligen är. Ni har vad som krävs, och nu är det dags. Vi är inte ensamma om att tro på er, och vi är inte ensamma om vår spänning över att se vad ni kommer att skapa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...