Änglarna via Ann Albers, 30 mars 2019

Änglarna, 30 mars 2019

Via Ann Albers

Hälsningar ni kära!

Låt mig presentera mig själv. Jag har ett namn som är som musik till sin karaktär, snarare än verbalt. Jag sänder till er genom vibrationer. Ni kanske uppfattar mig som feminin till naturen och jag är, på sätt och vis, en av glädjens många själar. Om ni var tvungna att använda ett namn för mig, kan ni kalla mig Ilina (uttalas ee-lee-na) för dess vibration passar mig bra.

Alla änglar är helt enkelt ett uttryck för Gudomlig kärlek, så när ni kallar på mig – eller på någon av de miljontals andra änglarna – då kallar ni på Kärlekens Ande som finns inom oss alla. Den Gudomlige finns inom mig, dig, mästarna och även inom varje grässtrå, levande eller ännu inte fött. Ni kallar på den kärlek som finns inom Universum och som finns inom myror, kaffe, grädde och socker och inom varje andetag ni tar. Ni väljer helt enkelt den mängd kärlek som ni vill ta emot idag! Min kärlek kommer som en känsla av glädje.

Ni kan enkelt arbeta med mig. Bara sitt tysta och kalla på mig. ”Ilina, var snäll och fyll mig med glädjens ande.” Andas och upprepa den frasen och jag kommer att komma och applicera glädjens ande på er aura. Ni kanske känner en bubblande eller sprudlande känsla, en känsla av kärlek som expanderar i ert hjärta, eller helt enkelt en känsla av frid.

Ni kanske känner det som att ni är på en vacker äng med vackra blommor runt omkring er, eller som om en liten valp kommer fram och kysser er med gränslös kärlek. Kanske kommer tårar att flöda, eller kanske kommer outtalade frustrationer att släppa och bana väg för glädje. Sök inte efter dessa känslor. Bara kalla på mig och andas. Tillåt mig att ta bort de tunga energier som har fastnat inom er. Låt mig underlätta kontakten i er hjärna, som är gladare av naturen än de betingade negativa svaren på livet.

Om ni vill kan ni föreställa er att ni andas in ljus, solig färg – färgen på solrosor, påskliljor eller den ljusa morgonsolen. Föreställ er att den fyller ert hjärta. Andas in den vackra färgen i varje cell i kroppen genom er fantasi och intention.

Glädjen har en själ – en energifrekvens som ni kan ta in genom er önskan att göra så. Jag kan hjälpa er. Glädje kan triggas igång av yttre omständigheter, men ni behöver inte vara beroende av dessa. Glädje är en frekvens som kan hittas oavsett vad som sker i omvärlden.

Titta på era kära djur. En hund kan vara lycklig med tre ben, haltande eller till och med sjuk, därför att hunden inte dömer. Djur accepterar sina villkor, observerar dem, gör de justeringar som behövs och fortsätter att fokusera på den kärlek som omger dem – mat, kramar, pussar, en varm säng, en mysig hög med löv eller vad som helst som de finner angenämt.

Kan ni föreställa er glädjen hos den mänskliga rasen om ni bara kunde observera era problem, hantera vad ni kan just nu, och sedan gå tillbaka och njuta av det ni kan, här och nu? Kan ni föreställa er att ni mår bra, även när ni har räkningar som ni inte vet hur ni ska kunna betala? Kan ni njuta av soluppgången och doften av blommor, även när kroppen inte är helt frisk? Kan ni tillåta er själva att njuta av livet, även när era nära och kära inte gör det och är för envisa för att låta er (eller dem själva) göra någonting åt det?

Ge er själva tillåtelse, mina kära, att känna ert naturliga tillstånd av att vara! Ni var ursprungligen programmerade till att fokusera på kärlek, glada önskningar och godhet, skönhet och sanningen inom andra. Ni lärde er att vara fixerade på resten. Ni programmerades att fokusera på det som inte fungerade – som om det skulle hjälpa er att lösa problemen. Det är onaturligt! Själen söker sanningen och sanningen är att ni är älskade i varje ögonblick av er existens, dag och natt, 24 timmar om dygnet, oavsett om ni fokuserar på det, släpper in kärleken, eller inte. Själen fokuserar på lösningar. Själen är glädje. Den älskar att skapa.

Sök frivilligt glädjen. Sitt med mig och låt mig liva upp ert energifält. Stäng frivilligt av deprimerande nyheter och fokusera på de goda saker människor gör i världen. Pussa er valpar. Skratta tillsammans med era barn. Gör de saker som blåser liv i er, och om ni inte vet vilka de är, börja utforska dem. Tacka för andningen som ger er liv på denna Jord och utforska sedan, som ett barn skulle göra, på att upptäcka er speciella typ av glädje. Styr era tankar mot allt som är vackert och underbart i den här världen.

Livet har sina utmaningar och vi förstår det. Som mänskliga varelser sörjer ni när ni mister någon – genom död, skilsmässa eller genom en mängd otrevliga sätt som människor lämnar era liv. Ni kommer att ha en kort överlevnadsreaktion om ni mister ert jobb. Ni kan ha en rädsloreaktion om ni upptäcker en sjukdom. Ni kan bli deprimerade om ni inte vet hur ni ska kunna förändra era obehagliga omständigheter. Dessa reaktioner är mycket vanliga på er planet.

Det finns andra realiteter där invånarna ställer till med en stor fest när en älskad lämnar jordelivet. De ställer till med en stor fest och har telepatisk kontakt med den nyligen övergångna själen. De sänder glada meddelanden och gratulerar dem, i vetskap om att dessa befriade själar nu kommer att vara deras guider! Kan ni föreställa er att det finns verkligheter där varje förlust av det fysiska möts av en iver att skapa något nytt? Kan ni tänka er att, även på er planet Jorden, det finns varelser som känner djup glädje i att överlämna sig till det okända – i vetskap om att när de inte vet vad de ska göra, kommer en högre, mer kärleksfull kraft att veta det?

Er verklighet är inte den enda, mina vänner. Den är dock den mest utmanande.

Så medan vi på djupet förstår de obehagliga, deprimerande, farofyllda och ofta upprörande omständigheterna på Jorden, så har vi vetskap om en större sanning. Ni är älskade bortom allt förnuft! Här och nu och alltid. Ni förlorar aldrig själen. Formen på Gudomlig kärlek i ert liv förändras, men det Gudomliga lämnar er aldrig. Vi i himlarna vill dela denna känsla av sanning och kärlek med er alla.

Sitt tysta! Andas! Be mig om hjälp eller be om hjälp från någon annan ängel, mästare eller kärlekssjäl. Låt oss vägleda er ut ur mörkret och in till er själs överflöd, som är djupt tacksam över att den lever, andas och skapar på Jorden.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...