Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2021

 

The November 2021 Energies ∞The 9D Arcturian Council

 

November 2021-Energierna ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att välja ut de exakta energierna som ska levereras under hela november månad där till er värld av oss och av de kollegor som arbetar med oss. Vi vet att ni alla behöver en hel del stöd vid denna tid, eftersom energierna fortsätter att intensifieras och när ni ständigt bombarderas med energier från olika delar av galaxen. Därför vet vi att vilken energi vi än förser er med kommer den att vara stödjande. Den kommer att jorda, stabilisera och den kommer att hjälpa er att bearbeta allt som ni släpper just nu.

När du tar på dig mer måste du också släppa mer, och du släpper mer av det som inte längre tjänar dig, det som är tungt, det som är traumatiskt, och alla energier som du släpper ger plats för ännu fler av dessa högre- frekvensenergier som kommer in ganska naturligt på grund av var du är i din uppstigning och var du befinner dig som ett solsystem som rör sig genom galaxen. Vad du kan förvänta dig av de mer universella, kosmiska energierna i november är att bli inspirerad, att få enorma nedladdningar om vad du ska göra härnäst. Du kommer att få idéer om alla möjliga saker, och du kommer att uppmuntras med dessa inspirerade idéer att gå i en viss riktning.

Era guider och era högre jag kommer naturligtvis att orkestrera leveransen av dessa energier, dessa idéer, dessa impulser och allt annat som kommer till er, eftersom de vet vad ni behöver och när ni behöver det. De är väldigt bra på att avgöra dessa saker, och vi fortsätter att övervaka hur ni gör, hur ni hanterar övergången till det femtedimensionella frekvensområdet. Vi har många möten och samtal om hur ni har det och vad det bästa sättet är för att hjälpa er alla.

Och så vi vill bara att ni ska veta att ni inte behöver göra allt själv. Det är inte nödvändigt och det är inte produktivt. Det hjälper dig inte att komma dit snabbare att ta på dig mer än din beskärda del, och det gör det också svårare för dig att njuta av resan. Så ta mer av tyngden från dina axlar och ge mer ansvar till dina guider och dina hjälpare, ditt galaktiska team, din stjärnfamilj. De är alla där och väntar på att hjälpa till på alla sätt de kan utan att störa. Så låt november vara en månad för att släppa taget och släppa in hjälp. Ge er själva gott om tid att vila, slappna av och öppna upp för att ta emot för det kommer mycket mer i december också, och vi vill bara att ni ska vara fysiskt, mentalt, och energetiskt förberedda.Vi kommer att göra vår del.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...