Änglarna via Ann Albers, 10 april 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 10 april 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni befinner er i en period av förnyelse på er planet. Ni håller kollektivt och individuellt på att återskapa er själva. Som ett resultat av den enorma omvälvningen de senaste åren, upptäcker ni era hjärtan på helt nya sätt. Ni vill leva mer autentiska liv, oroa er mindre för att behaga andra och vara mer angelägna om att behaga det Gudomliga inom er.
Det är därför så många av er är utmattade. Ni kan inte längre låtsas att ni vill göra saker ni inte har lust med. Ni kan inte längre använda er energi till att försöka förändra någon annan – på gott och ont – utan att känna er frustrerade om de inte vill förändras. Ni kommer dock att upptäcka att när ni följer era passioner kommer ni finna otroliga resurser av tid, energi, pengar och stöd som flödar in i er verklighet, för i er sanning och i er kärlek utnyttjar ni de snabbrörliga strömmar av kärlek som flödar in över er planet.
Vi säger det ofta, men det behöver repeteras. Om ni är trötta, vila. Sluta att plåga er själva. Självacceptans är den lättaste vägen för er själ att ta ansvar och fixa nästan alla situationer i era sinnen, hjärtan, kroppar eller liv.
Er kropp vet vad den behöver. Er själ vet vad den behöver. Era sinnen vet vad de behöver. I era vilotider utvecklas nytt liv. Genom att ni tillåter er själva att känna era känslor, låter ni kärlek komma in efter att de har släppts. Genom att tillåta er själva att sträva efter en passion, låter ni kärlek bära er i dess flöde. Genom att tillåta er själva att drömma, låter ni själen dela era tankar. Genom att titta på filmer, ger ni er överaktiva hjärna en vilopaus. Genom att spendera tid ensam, lär ni er att knyta an mer intimt med er själva. Genom att umgås med andra, ser ni er själva i spegeln. Vad det än är ni känner er dragna till i ett givet ögonblick, acceptera det.
När ni accepterar er själva som ni är i det ögonblicket, strålar ni den Gudomliga ovillkorlig kärleken över er själva och säger till Universum: ”Jag är värd att älskas som jag är.” Jag är den jag är”, är det namn Gud gav till Moses när han frågade. ”Jag är den jag är,” upprepa det ofta, eller ännu bättre ”Jag accepterar mig själv som jag är … även när jag utvecklas mer.”
När ni accepterar ert hjärta i ett givet ögonblick, öppnar ni upp för ny vägledning i nästa. När ni accepterar era så kallade negativa känslor, kommer de att bli befriade för att sedan upplösas. När ni accepterar era lyckliga känslor, kommer de att leda er in på passionens väg. När ni accepterar er tristess, slutar ni att kämpa mot er själva och låter kreativiteten komma fram. När ni accepterar er önskan om att äta för mycket, kommer ni att lära er att ni hellre vill känna er bekväma.
När ni accepterar er själva utan att döma eller kritisera, kommer er inre tonåring inte längre att behöva göra uppror, få utbrott eller envist hävda sin rätt att ”vara.” När ni accepterar er själva utan att döma eller kritisera, kommer ert inre barn inte längre att behöva motivera, förklara eller försvara sina önskningar. När ni accepterar er själva utan att döma, erkänner ni en strålande sanning att ni ÄR perfekta som ni är, även när ni utvecklas mer.
Ett ekollon vill utvecklas till en ek. En ek vill göra ekollon. De gröna ekollonen ligger på marken tills deras små skal öppnas upp och de återigen sträcker på sig för att bli ekar.
Ni har också många cykler på Jorden och i era personliga liv. Hedra dem! Ni är i en cykel av återhämtning, så det är särskilt viktigt att ni hedrar era egna personliga cykler. På detta sätt kommer själva livskraften, som lever och andas inom er, att tillåtas att stiga upp, leda er i nåd och inspirera er till ert drömliv.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *