Alahandran via Galaxygirl | 31 maj 2022

Alahandran via Galaxygirl | 31 maj 2022

 

Alahandran 2022-05-31

 

Vi mänsklighetens förfäder talar nu. (Jag ser en mängd olika sorters varelser som alla lyser av kärlek. De står i en grupp och observerar Gaia och oss.) De med lägre dimension är inte med oss. De som har inkräktat negativt för egen vinning, finns inte på denna plats.

Jag Alahandran talar. (Jag ser en lång skallig man i blå kostym med stora leende blå ögon. Jag känner att han försöker få sitt ansikte att se mer mänskligt ut, det flimrar men jag ser att hans ögon är ganska stora och mörka, men ändå vänliga.) Ja Galaxygirl, det behövs inget utseende. Jag Alahandran talar. Vi finns bland de många som med spänning väntar på händelseförloppet. För vi älskar mänskligheten och är mycket involverade i utvecklingen och framgången för detta uppstigningsprojekt på Jorden. Vi har lånat ut vår tid, våra talanger och vetenskapliga matematiska färdigheter, för att på alla möjliga sätt hjälpa mänskligheten att lyftas upp.

(Tack Alahandran. Han bugar sig för mig.)

Du Galaxygirl och många andra, du, och miljoner av er, håller ljuset starkt. Det närmar sig miljarder. En själ kan hålla omåttligt med ljus. Det är det omåttliga ljuset som krävs för att lyckas jorda fotonerna från solarna. (Jag ser ett starkt ljus av uppradade solar som skickar ljus av renaste vitt till Jorden. Det är så starkt att jag förblindas ett tag, jag är bara ljus, i ljuset, omgiven av ljus. Jag är hemma.)

Jag Alahandran talar. Mina kära, ni är hemma. Vi strålar minnet av hemmet till er. Hem. Hem. Ni är hemma här. För ni är ljus, här. Ljuset finns här. Det finns inom er förstår ni, på ett ögonblick är ni hemma. I detta ögonblick kan ni känna oss, för vi finns med er. Vi är er stjärnfamilj. Vi ser likadana ut som ni gör inuti era olika kroppsdräkter, vi är också ljusa. Vi andas alla kollektivt ljus till er, nu, vår kärlek till er, nu.

(Jag ser varelser i alla storlekar och former, alla i olika uniformer, alla mycket intelligenta, kärleksfulla varelser. Det här är ungefär som Star Wars-filmerna där karaktärerna har olika utseenden, men dessa varelser är kärleksfulla, beslutsamma, mycket starka.) Vi upprätthåller ljuset. Vi sprider vårt budskap genom denna kanal, för tiden har kommit för ljusbärarna att hantera mer ljus.

(Jag känner håret bränna på mitt huvud när de skickar ljus till oss, jag hoppas att ni kan känna det genom dessa ord. Jag ser att det finns koder i gyllene bokstäver i ljusspråket, som aktiverar vårt DNA och tänder den inre elden. Jag ser våra chakran lysa upp och stråla, de tänds ett efter ett när mänskligheten vaknar, och deras chakran kommer i linje med solarna som står på rad.)

Det är en storslagen kosmisk händelse. Spänningen är påtaglig. Mina kära, ni är händelsen. Ni är ljuset. Vi bugar oss för er, stora kärleksvarelser. Vi är evigt tacksamma för er tjänst till ljuset. Ni kom hit, ni anmälde er frivilligt för att vara här, för att göra denna plats som var så mörk, till en plats av bara ljus, skönhet, frid och välstånd. Många av er väntar på den stora ekonomiska återställningen. Vi ser den stora andliga återställningen som vida överstiger betydelsen av detta, men med förhöjt medvetande kommer naturligtvis den monetära och finansiella höjningen att följa. Det är som när en mor håller ett barns hand när de går sida vid sida. Modern leder (andligt uppvaknande) och barnet följer efter (ekonomisk uppvaknande). Så allt är serverat, allt är jordat och allt är på god väg.

Jag är Alahandran. Jag är tacksam för denna möjlighet att tala. (Han blir rörd, hans stora ögon blir tårfyllda). Ja Galaxygirl, du ser tårar av enorm lycka. Mina barnbarnsbarn finns på er planet och jag vakar över dem. Vi är alla mycket involverade i detta ögonblick på Gaia, för ni är glädjen i våra hjärtan. Er för alltid Alahandran. (Han bugar sig, lägger handen mot sitt hjärta och går tillbaka in i ljuset.)

~ Galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...