Änglarna via Ann Albers, 10 oktober 2020

Änglarna

Via Ann Albers, 10 oktober 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

I ert hjärta vill ni vara lyckliga. I ert hjärta vill ni känna er anslutna. I ert hjärta har ni drömmar och önskningar. De finns precis här, just nu, inom er. De är ännu inte gripbara i er tredimensionella verklighet, med de är ändå ganska verkliga i energivärlden.

När ni tänker på dessa önskningar och fantiserar om att ha dem i ert liv, mår ni bra. När ni tänker på att inte ha dem mår ni dåligt. När ni tänker på att ha dem känner ni er inspirerade, vägledda och glada. När ni tänker på att inte ha dem kan ni lätt hamna i en depression, känna förtvivlan och missmod.

När ni funderar på det här kommer ni ganska lätt att förstå att när ni tänker på vad ni önskar med ivrig förväntan, är ni i exakt rätt och perfekt vibration för att vägledas direkt till det. Er energiström är perfekt synkroniserad med den ström av energi som leder er till det ni önskar. Ni är inställda på vibrationen i det resultat ni önskar.

När ni tänker på det ni önskar med känslor av sorg, resignation, hopplöshet, ilska, frustration eller någon av de andra inte-så-trevliga känslorna, är det som om era drömmar är på FM-kanalen medan ni själva är inställda på AM-kanalen. Det spelar ingen roll hur mycket ni anstränger er, ni kan ändå inte nå dem förrän ni förändrar ert energifält. Den goda nyheten är att det är lätt att skifta ert energifält helt enkelt genom att förändra era tankar. Välj att fantisera om vad ni önskar. Välj tankar som gör att ni mår bra. När er hjärna vandrar tillbaka till oharmoniska tankar, tänk om!

Det kräver övning, men med tiden kan ni bemästra era tankar.

Vi vet att yttre omständigheter är övertygande. Om ni drömmer om överflöd, men har lite på bankkontot, krävs det viljestyrka för att förändra era tankar. Men ni kan flytta era tankar till en plats där ni föreställer er hur det skulle kännas att uppleva och uppskatta överflödet omkring er och därmed dra till er mer.

Om ni drömmer om en vacker kärleksfull relation men bara har upplevt negativa sådana och/eller perioder av ensamhet, krävs det viljestyrka för att flytta tankarna till en plats där ni kan föreställa er att vara den person ni vill vara, med den person ni vill vara med.

Om allt ni ser på nyheterna är död, undergång och sjukdomar, krävs det lite mental styrka för att växla om era tankar till er själva och era egna känslor av välbefinnande. De goda nyheterna är att ni kan ändra era tankar beroende på omständigheterna.

Tänk er att ni befinner er i en bil med en gammaldags radioratt som kanalväljare. Ni sitter i förarsätet. En mycket negativ vän sitter på passagerarplatsen. Ni väljer en radiostation som spelar glad musik som säger att alla era drömmar kan bli sanna. Det här gör er ännu gladare! Ni börjar dansa i sätet och ser fram emot alla era drömmar! Ni känner er inspirerade och ännu mer upplyfta!

Det här blir för mycket för er vän. Hon/han byter till en station med sorglig musik som berättar om alla tråkiga nyheter som sker i världen. Ni känner er lite irriterade, men byter tillbaka till er glada station och fortsätter att le och dansa i sätet. Er negativa vän står inte ut och skruvar tillbaka till stationen med sorgliga sånger. Nu har ni ett val. Tänker ni vrida tillbaka ratten till er glada station och fortsätta att må bra och bjuda in er vän att sjunga med? Eller tänker ni slösa tid med att bli frustrerade och försvara ert val, medan den sorgliga musiken spelar i bakgrunden? Eller ännu värre, ska ni bara säga: ”Det är okej. Jag kan lyssna på dessa sorgsna sånger om det gör dig lycklig.” Naturligtvis gör det aldrig det.

Det här händer alltför ofta i era liv. Ni har en önskan om att må bra. Ni tillåter er själva att tillfälligt må bra … och då insisterar någon, antingen i er omvärld eller rösterna i ert eget huvud, på att ni ska fokusera på något obehagligt – dysterhet, undergång, statistik, sannolikheter, varför ni inte kan få det ni önskar, varför ni aldrig fick vad ni ville, varför världen hindrar er från att få vad ni vill ha, varför ni inte har råd att få det ni vill ha, eller inte har tid, eller att andra står i vägen … listan kan göras lång.

Kära ni, när dessa röster – antingen er egen eller någon annans – börjar lägga beslag på er glädje, byt radiostation! När en inre röst, omvärlden eller någon annan försöker stjäla er glädje, ta kontroll över era egna tankar! Glöm att försöka övertyga andra om att de borde gilla er radiostation, era glada tankar, era må-bra-känslor och ert framgångsrika, fantastiska liv. 

För många av er kan detta kännas själviskt, okänsligt eller kärlekslöst, men vi försäkrar er att från en plats av sann glädje, sann förväntan, glada tankar och bra känslor, kommer ni att vara någon som inspirerar andra, inte på grund av att ni övertygar dem om att vara inspirerade, utan för att er lycka blir positivt smittsam.

Precis så lätt som rädsla har infekterat massornas hjärnor det här året, kan er glädje – som är mycket mer kraftfullt övertygande eftersom den är välsignad av det Gudomliga – ”bli viral” men bara om ni tillåter det för er själva först.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...