Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 september 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 september 2022

 Jag är Judas och idag vill jag tala om glädjen med att vara människa. Det är viktigt med glädje, speciellt i den tid som ni nu befinner er i. Ja, vi kan väl lägga till att det alltid är viktigt med glädje oavsett vilken tid vi befinner oss i. Glädje är livets sätt att underlätta era bördor, och även lära er att manifestera det som ni har lärt er. Det samklingar med det djupaste inom er, det är en del av er heliga graal, en del av er ljusa själ. Det är den glädjen ni kan känna när ni just har sett ert nyfödda barn, tittat in i ett par älskade ögon, ser en vacker bild eller befinner er på en naturskön plats och njuter av det som ni upplever. Den är livselixiret som ger livet en extra krydda och tänder hopp och kärlek om ett liv i frihet och harmoni. Det är det tillståndet som är ert naturliga tillstånd och det är det som ni hela tiden strävar mot, vare sig ni försöker finna det utom eller inom er. Alla försök att finna det utom er eller i materiella ting kommer att misslyckas, helt enkelt för att det bara kan existera inom er själva. Den är en del av er, en del av er själ, ni behöver helt enkelt hitta tillbaka till ert autentiska jag. Själen är glädjefull och den är full av kärlek. Det är när du fylls av kärlek och tacksamhet till allt som glädjen infinner sig i ditt liv igen. Det innebär att du är tacksam för både dina svåra lärdomar som har fört dig dit där du är idag, likaväl som de lätta vilka har underlättat och skänkt dig glädje under livets gång. Det ena kan avlösa det andra och bana iväg för er fortsatta resa hem till själens rena och naturliga tillstånd. Ni har befunnit er på en lång resa, kära Jordbor, och ni närmar er själens sanna natur. Många kan känna glädjen som kommer från ingenstans utan någon synbar anledning och kan njuta av livet utan att önska eller behöva något mer än bara vara. Det är själens naturliga sätt att vara, den är nöjd och glädjefull oavsett vilka omständigheter som råder utanför dess sfär.

 Det är genom tacksamhet, acceptans och kärlek som ni lättast når fram till er själ. Tacksamhet för allt som ni redan har uppnått, alla erfarenheter som ni har i bagaget, och allt som idag skänker eller har skänkt er glädje i livet. Acceptans för allt som har hänt er, även om det har varit svårt och besvärligt att ta sig igenom, eller för den situation som ni befinner er idag. Tacka för erfarenheterna eller erfarenheten och för att ni växer i förståelse av er själva och andra. Tacka glädjen för att vara det livselixir som ni behöver för att orka ta er igenom de lärdomar som kan kännas lite svåra på vägen. Glädjen som skänker er en större mening till livet och är ett livsfundament för er existens. Den ger er skratt, hopp och gemenskap, allt det goda som finns inom er sipprar ut och ger kärlek till både er själva och andra. Den måste upplevas, den är svår att beskriva, den finns både på ett lättare och ett djupare plan. Den har ingen början och inget slut, den bara är. Se med kärlekens ögon och ni finner även glädjen där, ni upptäcker glädjen i allt som skänker fröjd i era ögon, den återfinns i allt som ni njuter av. Glädjen dyker upp lite här och var i ert liv och lockar fram lite skratt och lite sång. Den finns i ert skapande oavsett vad det är ni skapar, det kan vara något kreativt, tekniskt, matematiskt, eller något annat som just då fångar ert intresse eller hjärta. Glädjen infinner sig under arbetets gång och ger er fokus och förståelse när ni genom intuitionen släpper in den. Glädjen bara finns där, så njut av livet, kära vänner, ta vara på de små stunder av glädje som kommer till er och sök de stunder som ni vet skänker er glädje. Det är en väg till en djupare del av er själva.

 Var sanna mot er själva och upplev er sanna natur. Allt är precis som det ska just nu. Ni befinner er på rätt plats i rätt tid, stanna upp en liten stund och lyssna inom er, och ni vet att det är sant. Ni kan nu välja vilken väg ni vill gå och släppa kontrollen för en stund. Det kommer att ge er den skjuts framåt som ni nu längtar efter.

 Var ljus, var kärlek var glädje.

 Stor kärlek

 Judas

Du gillar kanske också...