Änglarna via Ann Albers, 5 oktober 2019

Änglarna, 5 oktober 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Vår kanal har ett litet uttryck vid den här tiden på året ”Det är pumpasäsong!” Det finns så många säsonger på er jord, och alla sker på en gång. På vissa ställen är det planteringssäsong. På andra är det skördesäsong. På ytterligare andra är det säsong för att vidta förberedelser för en mycket kall vinter. Och för vissa är det badsäsong!

Över hela världen vid samma tid, men på olika platser, upplever människor mycket olika verkligheter. Faktum är att till och med i samma hus, på samma jobb, eller i samma familj, upplever människor oerhört olika verkligheter.

Var och en av er är ett Universum i er själva, som lever i en verklighet som ni delar med 7 miljarder andra, men upplever livet genom en lins av er egen personliga uppfattning. Om ni sätter tio personer i exakt samma situation skulle ni ha tio olika uppfattningar, och tio olika upplevelse av ”verkligheten”.

Så vad betyder det här för er? Helt enkelt detta mina kära – ni måste välja hur ni vill uppleva ”råvaran” i era liv. Ni måste sjunga i regnet, suga in det, slinta i det, eller alla på en gång. Ni kan se en arg person som en sårad själ för vilken ni vill be en bön, eller som ett ont monster som ni väljer att hata. Ni kan se era utmaningar från perspektivet av ett offer och en sårad människa – som hemska bevis på att livet är ute för att sätta krokben för er. Alternativet är att ni kan se dem utifrån er själs perspektiv – som möjligheter att växa och expandera till större kärlek och personlig makt.

När ni känner er mindre än glad, fråga då er själva: ”Hur ska jag se på den här situationen. Kan jag prova en annan lins, en annan vinkel på denna verklighet? Vilka tankar skulle kunna ge mig större frid, kärlek och glädje just nu?” Vi säger inte att ni ska ”tänka positivt” om ni inte kan det. Fråga bara er själva: ”Vilka tankar skulle få mig att känna mig lite bättre nu?”

Ni kan förflytta er sakta uppför vibrationsskalan lite åt gången, även när ni inte känner er positiva.

Ni kanske kan växla från att känna er som ett offer till att lösa problemet och se er själva som en kompetent och kapabel människa med Guds kraft bakom er. Ni kanske kan växla från att känna ilska mot någon annan till att vara snälla mot er själva. Ni kanske kan skifta från sorg till att känna hopp, från känslor av svek till tankar om att Gud aldrig kommer att överge er.

Mina kära, er uppfattning om livet – linsen genom vilken ni ser er verklighet – kommer att färga era dagar antingen som bra eller som dåliga, smärtsamma eller njutbara, stärkande eller plågsamma. Det är ert val.

Ni kanske inte kan välja er första reaktion på en situation så lätt, eftersom den är inprogrammerad och invand, men ni kan välja er andra, tredje, fjärde och så vidare … och när ni gör det så förändrar ni inte bara era tankar, känslor och energier, utan med tiden kommer ni att förändra hela er verklighet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...