Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

6 oktober 2019

VI STRÄVAR EFTER ATT FÖRSÄTTA ER I TRANS – DET 9D ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lyssnat mycket noggrant på era framställningar om hjälp, och vi tar också kontakt med många av er på natten när ni lämnat era kroppar och kommer till oss på det astrala planet. Vi vet vad ni vill och vi förstår vad ni behöver. Vi tar också kontakt med andra varelser för att fundera ut bästa möjliga sätt att leverera det ni efterfrågat när ni är i ett utrymme där ni kan ta emot det. Vi är inte annorlunda än andra krafter i detta universum. Vi kan inte bryta mot detta universums lagar. Lagarna säger att om ni inte är en vibrationell motsvarighet till något, så kommer ni inte att få det.

Så egentligen är det vår huvudsakliga målsättning att få er till ett högre vibrationellt tillstånd av varande så att ni kan ta emot det ni efterfrågat och det som beviljats av oss och de varelser vi arbetar i harmoni med. Hur kan vi hjälpa er att komma till ett högre vibrationellt tillstånd?, undrar ni kanske. Ja, helt säkert gör vi det genom dessa meddelanden. Vi erbjuder en hög-vibrationell frekvens av energi genom denna kanal, och den energin är avsedd för er alla att möta. Vi vet att ni vill träffa oss, och ni kan träffa oss genom att höja er vibration till att vara i harmoni med den energin.

Vi sänder er också vibrationer som kan absorberas när som helst, till och med när vi inte går genom denna särskilda kanal. Vi berättar det här för er nu därför att vi vill höja era förväntningar på att ta emot det ni efterfrågat energetiskt. Vi berättar det också därför att det är sant, och att veta att det är sant borde hjälpa er att komma till ett högre frekvenstillstånd. Och återigen, det är verkligen upp till er att motsvara det ni efterfrågat.

Huruvida ni får det ni efterfrågar eller inte vilar på era skuldror, och vi är de som smyger upp bakom er och masserar era skuldror för att få dem att slappna av. Vi strävar att hypnotisera er. Vi strävar efter att få er i en typ av tillstånd av trans så att ni kan slappna av, släppa den tyngd ni ofta bär omkring, och ta emot det vi och andra som oss erbjuder. Ni har många sätt att göra detta på också. Ni har era egna tekniker för att höja er vibration. Vi är ett sätt för er att uppnå detta högre vibrationella tillstånd. Ni har så många, och då ni naturligt dras mot dem, kommer er vibration att stiga naturligt, och det är då vi kan smussla in de energier vi vet att ni vill ha och behöver.

Och vi kommer att fortsätta göra så, om ni så fortsätter att ta emot dessa överföringar eller inte. Det är vårt avtal med mänskligheten. Vi är här för att hjälpa er att höja ert medvetande. Vi är här för att hjälpa er att bli andliga mästare, och ni är där och gör allt det hårda arbetet med att leva i en mycket polariserad, fysisk miljö, och vi uppskattar att ni spelar er roll. Vi är helt säkert med i Team Mänskligheten och Team Jorden, det kommer vi alltid att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...