Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober 2019

 

NI ÄR HJÄLTARNA – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket konsekventa i att erbjuda vårt beröm för mänskligheten och vi är inte ensamma om att se er alla som mästerliga och göra så mycket bättre än ni tror att ni gör. Det finns många andra råd, kollektiv och federationer som vi ansluter till och känslan är samstämmig att ni hanterar situationen ni befinner er i där på jorden så otroligt bra. Men vi vill att ni ska vara de som erkänner er själva och andra eftersom det är så mycket mer värdefullt när det kommer inifrån eller från en annan människa som har känt att han eller hon också kämpar. Naturligtvis kämpar ni inte.

Ni har kommit så långt. Ni har redan skiftat till den fjärde dimensionen och ni är på god väg att skifta till den femte dimensionen. Nu är det mycket viktigt för er att inse att detta har skapats för er alla att möta enorma utmaningar, eftersom ni ville så gärna se hur mycket kraft, hur mycket visdom och hur mycket villkorslös kärlek ni kunde uppbjuda för att få er över den sista puckeln till 5D. De utmaningar ni står inför är de som ni ställer där, men det finns skurkar som spelar den rollen mycket bra för att ge er intrycket att det är de som är ansvariga för den aktuella uppsättningen omständigheter som ni har där i er värld.

Ni bad dem spela dessa delar för att ni ville ha skurkar som gjorde så dåliga saker att det skulle kräva en enorm mängd ovillkorlig kärlek för att hjälpa till att läka situationen. Ni ville också ha skurkar som skulle försöka avlägsna er i en sådan utsträckning att ni skulle behöva gå inom er för att hitta er verkliga kraft och ni ville ha skurkar som skulle försöka fördumma er på alla sätt som de gör så att ni skulle kunna ladda ner visdom som var bortom allt ni kan ha föreställt er med bara era fysiska sinnen.

Så ni förstår att alla spelar sin roll perfekt och ni kan inte bedöma hur bra mänskligheten klarar sig av hur illa de flesta av er behandlas av skurkarna. Vad ni kan göra är att se att ni är i en massiv produktion med era vänner, vänner som ni känner igen en dag, bakom de fula maskerna som de bär. Och ni är hjältarna. Ni är de som kommer att hitta den styrkan och den freden, den beslutsamheten i er att växa, att stiga över, att bli de varelser ni nu är avsedda att bli.

Det faktum att ni inte alla har gett upp den här produktionen talar sitt språk. Det faktum att ni inte alla har blivit galna talar om styrka. Det faktum att ni fortfarande är kvar där och håller fast vid vetskapen om att ni är Källenergi som kan göra vad som helst är anledningen till att vi och andra som gillar oss, bara har beröm för det mänskliga kollektivet. Ni gör det, ni har gjort det och ni kommer att fortsätta göra det. Ni kommer att fortsätta att välja kärlek eftersom det är er sanna natur att göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...