Änglarna via Ann Albers, 6 april 2019

Änglarna, 6 april 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Era sinnen är så mycket mer kraftfulla än ni någonsin kan föreställa er. Det är med er tankekraft ni måste utöva er största gåva – gåvan av fri vilja. I tanken är ni obegränsade. Som en TV-mottagare kan ni använda era tankar för att fokusera på vilken verklighet ni vill uppleva.

Ni kan uppleva hela semestrar i er fantasi, ni kan föreställa er människor från deras bästa eller sämsta sida, och er upplevelse av dem kommer att variera beroende på ert fokus. Ni kan föreställa er att något är bra för er och det kommer att ske, eller ni kan frukta det och därmed göra det oförenligt med er.

Ni kan använda era sinnen medvetet som ett verktyg för skapande, eller så kan ni låta era undermedvetna program använda er.

När ni inte är lyckliga kan ni säkert anta att det finns ett betingat program som styr er – en övertygelse eller idé som använder er för att vidmakthålla dess verklighet.

När ni är lyckliga är det er själ som leder er. Ni är fokuserade på en underbar upplevelse i livet. Det är er själs inre natur att se kärlek i varje ögonblick. Ni ser på världen och ni mår bra när ni ser människor göra goda handlingar – rädda djur, hjälpa varandra och skapa fantastisk musik eller konst. Det berör och tar fram Kärleken inom er.

Men hur många miljoner människor knäpper inte omedvetet på TV:n och tittar på något program som får dem att känna sig ilskna, upprörda, rädda eller olyckliga? Det är inte naturligt. Det är avsiktligt.

Kan ni föreställa er att någon kommer fram till er och säger: ”Jag vill bjuda dig på en underbar middag eller en usel middag. Valet är ditt.” Likaså säger livet: ”Jag vill bjuda dig på en fantastisk upplevelse eller en bedrövlig sådan. Du får välja vad du vill fokusera på.”

Även om många av er känner att ni behöver vara medvetna om farorna i världen, är det mycket bättre att lägga större tonvikt på er inre kompass där Gudomlig kärlek vägleder er till trygghet, glädje, överflöd och allt det ni vill uppleva. Ert inre fokus är ert ultimata skydd.

Medan ni känner att den yttre världen kan skada er, är sanningen den att ni är inte bara ämnade för att leva, utan för att frodas och utvecklas. Ni är ämnade för att skapa, expandera, älska och bistå varandra.

Det är nu en tid på Jorden där energierna är så starka att det är absolut nödvändigt att handla klokt. Det ni fokuserar på tycks inträffa mycket snabbar än någonsin tidigare. Fokusera på det ni vill med glad förväntan, och det kommer att manifesteras mycket fortare. Fokusera på det ni inte vill och ni kommer att känna smärtan av att gå emot er själs önskningar. Det är era tankar, mina kära. Det är ert liv.

Vi älskar er och bara väntar på att få hjälpa er. Be oss att arbeta med er i sömnen. Be oss att hjälpa er att omprogrammera er själva så att ni kan söka det goda, det vackra och de mer glädjefyllda upplevelserna och människorna i livet.

Försök att ändra era tankar, en negativ tanke i taget. Precis som att bygga muskler kan ni träna er hjärna att fokusera på det som är bra, och sedan kommer era liv att återspegla det långt mer äkta.

Mina kära, era sinnen är instrumenten för er fria vilja. Det var aldrig meningen att de skulle kontrollera er, men i århundraden har ni varit utlämnade till mänskliga program. Det är bara i dessa dagar som det mänskliga medvetandet påminner er om att er själ är ansvarig för er hjärna, och att ni får välja de verkligheter ni önskar fokusera på och därmed uppleva.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...