Änglarna via Ann Albers, 6 augusti 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 6 augusti 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Lek med oss en stund här … Tänk er att ni lever ert liv som ett oskyldigt barn. Lägg era världsliga bekymmer åt sidan och föreställ er, för ett ögonblick, att ni lever på det här sättet …
Föreställ er sedan att ni vaknar upp, ivriga efter gårdagens äventyr. Kanske gjorde ni något ni tyckte om innan ni gick till sängs och ni kan inte vänta med att vakna upp och göra era morgonrutiner, för att leka igen. Kanske har ni fått ett löfte om att åka på en utflykt som ni ser fram emot, men ni är inte säkra på om det är imorgon eller om tio dagar, eftersom tid inte är ett begrepp ni behärskar ännu. Kanske tänker ni på alla roliga saker ni kan göra i ert liv. Ni kanske har skola och skolarbete, men ni bara plöjer igenom det, samtidigt som ni ser fram emot allt det roliga ni har föreställt er.
Kanske tittar ni på några mycket arga och högljudda människor och ni tittar på dem med en känsla av förundran. ”Jag undrar varför de är så arga? Vad är det för fel på dem? Är de OK?” Kanske ser ni några som gråter. ”Jag undra varför de är så ledsna? Jag vill ge dem en kram och säga att allt ordnar sig.” Ni är just hitkomna från himlen. Ni vet sanningen. Kanske några ni älskade dog. Ni saknar dem men ni vet att de är i himlen och ni pratar med dem i ert sinne.
Kära ni, detta oskyldiga, kloka barn bor fortfarande inom er. Det är den autentiska du, ditt innersta väsen. Det är den rena, oförfalskade, oskyldiga, kloka, tillitsfulla själen inom er. Oavsett vem som erkänner eller inte erkänner denna ljusa, vackra kärna av er varelse, så finns den. Oavsett vem som övergav er eller kontrollerade er, så finns den. Oavsett vem som omhuldade er, försvarade er, förminskade, förlöjligade, skämde ut er eller misshandlade er, den finns fortfarande – obefläckad, oskyldig, ren och klok, och väntar på att ni ska föra upp detta vackra Gudsljus, som finns inom er, till ytan.
Vi hör er säga: ”Jag var övergiven.” Många av er var övergivna av människor – några fysiskt och många emotionellt – men ni behöver inte överge er egen rena och vackra själ. ”Jag blev misshandlad.” Ja, vi ser det. Många av er behandlades på otänkbara sätt av dem som förlorade sin förmåga att tänka och känna av sin själ, många år innan ni föddes. Ni behöver inte misshandla er själva längre genom att förneka renheten och älskvärdheten och skönheten inom er själva. ”Men jag blev bestulen på min oskuldsfullhet.” Kära ni, vi förstår att andra som kände sig orena har övertygat många av er om att ni inte är rena, men det är en lögn!
Även om någon har besudlat er kropps tempel är själen inom er ren, helig, oförfalskad och fortfarande oskyldig. Det har ni kanske glömt. Ni kanske har blivit övertygade av dem som var övertygade om sina egna lögner. Ni kanske har präglats och tränats för att behaga andras trossystem, och ändå existerar denna rena, kloka, oskyldiga och heliga varelse inombords och väntar tålmodigt på att ni ska erkänna dess närvaro.
Ta ett djupt andetag och slappna av ett ögonblick i vetskap om att det finns en ren, klok, oskyldig och helig varelse inom er. Det här är ingen mindre än den Gudomliga Anden – i form av er unika, dyrbara och mycket individuella själ. Det här är din kärnsubstans, den sanna du som individ. Detta är den del av er som ni kanske har glömt, men den har inte glömt er.
Det här är den delen av er som är rent ljus och aldrig kommer att missbruka er, utan väntar tålmodigt på att få komma upp till ytan, i vetskap om att så fort ni slutar att missbruka er själva kommer den att stiga upp inom er. Det här är den del av er som aldrig överger er och aldrig kommer att göra det, även om ni tillfälligt kan glömma och på så sätt ”överge” den. Det här, kära ni, är det som ni vill återknyta kontakten med eller knyta an till på ett djupare plan, eftersom det här är ert verkliga jag som är obunden och obegränsad och som inte känner några gränser för vad vad som är möjligt i livet. Det här är ni som vågar drömma.
Ta er tid att knyta an till den här delen av er själva. Ta er tid att fråga: ”Ande inom mig, oskyldiga ande, kära kärna av mitt väsen, kloka du inombords … (eller vilket namn ni än väljer) kom upp till ytan. Res dig upp inom mig. Jag älskar dig. Jag är här för dig. Jag kommer inte att överge dig en minut längre. Jag kommer inte att kritisera dig när du reser dig upp inom mig och kommer med förslag som gläder mig, även om de verkar ouppnåeliga och opraktiska. Jag kommer inte att förneka din renhet, din oskuld eller din visdom. Res dig upp inom mig och ledsaga mig. Jag vet att du är sanningen inom mig. Vad vill du att jag ska veta just nu?” Vänta sedan. Andas. Vänta på att den rena, oskuldsfulla, kloka och kärleksfulla varelsen inom er ska berätta för er vad den vill att ni ska veta. Var sedan öppna för att ta emot den rena, oskuldsfulla, kloka och kärleksfulla vägledningen från ert sanna jag.
Gör det här ofta kära ni, och ert liv kommer att börja förändras. Det Gudomliga barnet vill att ni ska njuta av livet och omfamna varje ögonblick med en känsla av äventyr. Det Gudomliga barnet vilar i tryggheten av Guds Kärlek. Det Gudomliga barnet älskar att älska … och mina kära, det är ert eget sanna, djupa, verkliga, kloka, oskyldiga, kärleksfulla väsen.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...