Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 7 augusti 2022

 

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 7 augusti 2022

Hej igen! Vårt senaste samtal om Koderna väckte stort intresse. Veckan innan hade ni pratat om Kristaller. Jag undrade om ni därför kunde prata om dessa två tillsammans!

Välkommen Blossom, till dig och naturligtvis till alla dem som ”finner” våra samtal angenäma och resonerar varmt inom dem.

Ett härligt sätt att börja, verkligen. Som diskuterats har absolut allt en Kod som hela tiden rör sig och Vibrerar.

Kan vi stoppa där… En Kod som Vibrerar?

Allt Vibrerar.

Ja, men Koder är tal/ekvationer.

Ändå måste de Vibrera för att kunna existera.

Ändå måste allt ha en Kod för att först komma till stånd, eller hur?

Verkligen, Blossom.

Jag är redan Förvirrad. Verkar lite som scenariot ”vem kom först, hönan eller ägget?”.

Så, för att hålla denna komplexa sak enkel … låt oss gå igenom den, så att vi kan komma dit vi behöver komma till.

Låt oss göra det!

Så, naturligtvis, består Kristaller av Koder, eftersom allt gör det. Är vi överens om detta?

Ja.

Är vi också överens om att varje Kristall som en enskild sak har en speciell Kod?

Ja

Bra. Låt oss försöka ta dig djupare. Även om varje Kristall har sin egen Kodning … kommer den Kodningen inom ”kategorin” ”Kristallkodning”. På samma sätt … skulle människan hamna under ”kategorin” ”Människokodning” … även om allas Kodning Vibrerar olika.

Kan två personer … vilka två Kristaller som helst ha samma Kodning?

Nej … och ändå kan de Vibrera på samma Frekvens …

Redan snurrar mitt huvud av frågor. Så här är det … för att gå tillbaka till förra veckans konversation … hur kan då våra Koder ”stämma överens” med de Koder som flödar in … om två Koder inte är desamma?

För … även om två människors Koder kan vara olika som vi sa, kan de … Vibrera på/inom … samma Frekvens …

Du måste försöka få in i huvudet det faktum att Koder är omätliga. Bortom förståelse. Ändras ständigt … alltid. ”Fintonar ” till det som de resonerar inom/till.

Så vi skulle säga … att varje Kod har sin Eteriska motsvarighet …

Vår Google-kompis säger … Eterisk: Extremt känslig och lätt på ett sätt som inte verkar vara av denna värld. (För den som är osäker.)

Så när ni säger … inga Koder är desamma … vänta, sa ni det? … allt har sin dubbel … en i/av denna värld, och en inte?

Korrekt.

Skulle inte alla Koder vara av Eterisk Natur? De är inte fysiska.

Ändå är de av JORDENS vibration.

Jag är inte säker på om vi inte bara borde byta ämne… Jag kan gå vilse och läsaren likaså.

Låt oss fortsätta lite längre Blossom och vi kommer att göra vårt bästa för att låta flödet av våra ord bli lättare att förstå.

Låt oss återvända till Kristallernas Kodning. Vi har tidigare talat om att alla Kristaller, vid en given punkt, ansluter till varandra. Detta kan bara ske genom att deras Kodning når en viss nivå av Ljus. På samma sätt, som vi förklarade för dig om Kodningen inom jaget … Lyser upp, höjs … för att ansluta och matcha med Koderna som flödar in.

Ändå skulle våra Koder aldrig kunna matcha en Kristalls koder, eller hur?

Ja. Men även om de är olika… kan de vara inom samma recept.

Skjut mig nu!

Som i … som referens … ingredienserna i en tårta kan vara många … alla med sin egen Kodning … men detta betyder inte att de inte kan blandas ihop och bli en tårta.

Ändå är tårtingredienserna säkert i samma kategori (en matkategori kanske) … Tydligen är Människor och Kristaller inte det!

Även om Kristall- och Mänskliga Koder verkligen är inom olika kategorier, liksom djur, vatten … vad du vill … vi ska göra analogin med att varje ’kategori’ är en bit i ett pussel. Även om de är väldigt olika, utgör de hela bilden när de sätts ihop.

Ok, jag kan följa det. Jag känner att ni vill styra tillbaka till Kristallerna och att ni har en poäng att göra med det.

Det är också korrekt, Blossom.

DEN POÄNGEN ÄR … ATT … NI … KAN ÄNDRA KRISTALLERNAS KODER!

Genom att involvera dem i era liv … kan NI … aktivera dem. Ta dem in i deras fulla jag. Väck dem så att säga till deras fullhet.

Ok. Men hur är det med de Kristaller som inte har Mänsklig Kontakt?

De ligger och väntar/vilar … till en viss grad … tills de redan Aktiverade Kristallkoderna matchar deras eteriska motsvarighet och skickar ut meddelandet till de som väntar, vilket sedan triggar dem att göra vad de kom för att göra.

Vilken är vad?

Extraordinärt… Magi.

Ordet ”magi” tog lång tid att komma igenom.

Vi letade verkligen efter den mest lämpliga termen.

Ni förstår, i mitt huvud föreställer jag mig när ni säger detta … Laserstrålar av Ljus som skjuter runt Planeten från olika Kristaller, och varje gång den når en annan kristall, stor eller liten … är det som att en enorm gnista exploderar från den och sedan fortsätter Laserstrålen och lägger till energin från varje Kristall som den ansluter till. Lägger ni in den bilden i mitt huvud?

Ja.

Ni har sagt att detta kommer att äga rum när ” Vågen” kommer … Eventet?

Ja.

Och förlåt min okunnighet … men varför? Vad händer då? Vilken effekt har Kristallerna på allt? Vad är deras syfte?

Att ta in och aktivera de mycket Högre Koderna som följer med Vågen.

Ser du, Blossom?

ALLT SOM DU ÄR HÄR FÖR ATT GÖRA … ÄR KOPPLAT TILL ATT ÖKA PLANETENS VIBRATION.

SOM DU INSER NU, KÄNNER NU … DENNA KRAFT … DENNA KRAFT AV DITT LJUS … VI KAN GER MER FÖRSTÅELSE FÖR HUR ALLT SOM ÄR PÅ ERT JORDPLAN ÄR I KONJUNKTION MED UTFÖRANDET AV DENNA EXTRAORDINARIE MISSION!

Kan du ”känna” hur du anpassar din inre Kunskap nu?

Ja … jag tror att jag kan ”känna” ”vetandet” i motsats till att förklara det med ord.

DET ÄR KÄNNEDOMEN OM SANNINGEN, BLOSSOM.

Som vi alltid har sagt…

DET HANDLAR OM KÄNSLAN…

FÖR KÄNSLAN ÄR VEM DU ÄR.

Låt mig försöka ett ”I ett nötskal”! Ok. När vi, som LJUSET, KÄRLEKEN OCH SANNINGEN om vårt JAG ÄR – VARANDE, höjer våra Vibrationsfrekvenser… kan vi ”internt” acceptera hur vi alla är i detta tillsammans. Kristaller och allt. I det hade vi ett arrangemang/avtal innan vi kom, att vi skulle göra det bästa vi kunde för att upptäcka VÅR SANNING … för att få vänner på en djupare nivå av förståelse med våra Kristaller (till exempel) så att … vi tillsammans kan höja taket, så att säga … och genom att göra det, kommer Kristallens Energi, vid ett givet kommando … att zooma över planeten … ansluta till varandra för att Aktivera de Massivt Högre Koderna som kommer in med ’Kärleksvågen ’ … vilket i sin tur förändrar vibrationen i ABSOLUT ALLT … till det bättre. Inte säker på om det är ett nötskal eller en bomb! Vad? Behöver man droger före eller efter denna session? Jag är orolig att jag/ni kan ha förlorat många. Jag känner att jag kanske har tappat bort mig själv! Många var tvungna att läsa det sista meddelandet om och om igen för att fatta det. Det här behöver en universitetsexamen i Knasighet!

Du har gjort det mycket bra, Blossom.

Inte så säker… Och vart ska jag härifrån? Knasfarmen?

TILLVÄXT OCH EXPANSION I ATT FÖRSTÅ DIN KRAFT NÄR DEN LYSER DIN VÄG.

Och saken är den, och jag tror att många kommer att nicka med huvudet också… Jag kan Verkligen märka denna FÖRÄNDRING… denna Förändring i mitt Väsen. På senare tid har jag fått några länkar till framtidens skrämmande möjligheter … men jag väljer bara att de inte ska finnas i min verklighet. DEN HÄR sortens saker är det som tänder mig.

DEN HÄR sortens saker, Blossom, är det som ”tänder” Ljuset i Jagets Sanning. Den KUNSKAPEN som vi har nämnt om och om igen…

Jag kan inte säga att jag FÖRSTÅR till fullo.

Ändå vet du att du vet mer nu … än du gjorde!

ÄNDÅ ÄR DET INTE AV KUNSKAP SOM DU VET.

DET ÄR AV ETT VETANDE.

En förståelse inom Varandet av att gå längre in i den roll man kom för att utföra.

När Koderna, Frekvenserna inom Vibrationen höjs… börjar man binda ihop punkterna, och även om inget av det kanske verkar vettigt… börjar det hela bli vettigt.

Vänta! Det är inte vettigt! Eller är det? Hjärnutblås. Herre Gud, ni kan inte hitta på den här skiten! Jag kommer att få ett sådant skratt när jag läser det här efteråt och om det överhuvudtaget ”ger någon mening” … tror jag att jag förtjänar ett Noddy-märke. Är ni färdiga nu då?

Vi känner att det finns tillräckligt att smälta för nu.

Jag tror att många kan behöva lite Gaviscon! (En tablett mot matsmältningsbesvär!) Tja … vad kan jag säga? Tack hör ni. Jag behöver bara sopa upp min hjärna från golvet… så är jag redo. I Tacksamhet, I Kärleksfull tjänst … JAG ÄR …

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...