Ett meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 december 2017

Ett meddelande från Änglarna via Ann Albers,

16 december 2017

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

I nattens mörker lyste en lykta klart. För århundraden sedan blinkade en stjärna i mörkret. De som fokuserade på rädslan upplevde mörkret. De som fokuserade på lyktan upplevde ljuset. De som fokuserade på stjärnan fann ljus, hopp och inspiration för sina liv. De som bara fokuserade på nattens mörker missade miraklet, som skulle ge hopp till otaliga generationer genom historien.

Även idag, om ni fokuserar på ljuset i vissa situationer i ert liv, så låter det er få tillgång till kärlek och mirakel. Att fokusera på mörkret ger er bara mer mörker. Om ni söker, kan ni finna den “skinande lyktan”, “barnet i krubban” eller “stjärnan för vägledning” i vilken situation som helst. Ni kan leta efter kärleken precis här, precis nu, oavsett omständigheterna.

Vi ärar inte mörkret med att fokusera på det. Vi vill bara att ljuset och kärleken ska försöka bryta igenom i vissa situationer. När vi ser på det ovänliga beteendet hos så många, ser vi sårade barn inom dem som gråter efter kärlek. När vi ser på de fattiga, ser vi själar som strävar efter att finna ett överflöd av kärlek, trots omständigheterna. När vi ser på krigen och splittringen i världen, ser vi själar som försöker få sanningen att komma fram, men som helt enkelt inte vet, hur de på ett vänligt sätt ska bära sig åt.

När ni fokuserar på ljuset i givna situationer så ser ni det, upplever det och rör er mot större ljus.

Till exempel, idag kommer många berättelser om övergrepp till ytan. Nu är tiden då den kvinnliga energin höjer sig och säger: “Jag vill uppleva det äkta maskulina, beskyddaren, handlingsmänniskan, inte förtryckaren eller misshandlaren.” Det gäller oavsett om en kvinna på nyheterna berättar om en man som misshandlade henne, eller om en man som tyst sitter hemma, oförmögen att kunna gråta, för att hans arga mamma mobbade eller misshandlade honom. Energierna är inte nödvändigtvis knutna till könen.

När ni hör dessa berättelser på nyheterna så kan ni välja. Ni kan fokusera på mörkret eller ljuset. Ni kan säga, “Så hemskt! Hur kunde de göra så! Korsfäst honom!” Eller så kan ni säga: “För allt i världen se till att denna situation inte upprepas, men kära Gud, var vänlig och lyft upp dessa ledsna och sårade själar, som tyckte att det var OK att misshandla en annan människa. Vänligen lyft upp och heala de som misshandlats. Kära Gud heala alla sårade hjärtan.”

Ni kan vända er till ljuset och tacka för att det som en gång var “accepterat i det fördolda” nu kommer till ljuset, så att hjärtana, och systemen kan healas.

Det är därför som många av er älskar helgerna. De ger er gott om tid att tillåta er fokusera på ljuset, kärleken och godheten i världen; en tid för att vara vänlig, en tid för att vara generös, en tid för att ge och ta emot och en tid för att hjälpa varandra. Helgerna är en tid då Kärleken får skina klarare i världen än vanligt. Det är en tid för att årligen fira ljusets återfödelse, i en värld som ibland glömmer.

Så under helgperioden, och faktiskt under hela året, leta efter ljuset i mörkret. Sök det, se det, och var det. På så sätt kommer ni att få leva ett ljust och underbart liv!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

You may also like...