Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 27 februari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

27 februari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det är lätt att tro att er framtid påverkas av era tidigare situationer. Om ni skuldsatte er igår, kanske ni känner att det kommer att ta lång tid innan ni kan njuta av överflöd. Om ni var sjuka förra veckan, kanske ni känner att det kommer att ta lång tid för er att återhämta er. Om ni fick ert hjärta krossat igår kanske ni tror att det inte finns något hopp för er i framtida relationer.

Medan det är mänskligt att projicera det förflutna på framtiden, upplever vi i himlarna en helt annan realitet. Vi lever i ett evigt nu och vi vet att det förflutna bara existerar så länge vi tar det med oss. I varje ögonblick, i varje andetag, kära ni, kan i greppa att er hela existens börjar på nytt. Ert sinnestillstånd, hjärtats tillstånd och känslorna precis i nuet dikterar vad ni kommer uppleva härnäst. Och ni kan förändra detta redan i ert nästa andetag.

Ta er en stund precis nu. Bekräfta allt det ni har varit igenom i ert förgångna. Smärtan, glädjen, utmaningarna. Ni behöver inte tänka på varje händelse, utan bara tillåt en summering, så att säga, att bubbla upp i ert medvetande. Välsigna varje händelse så som ni minns den. Tänk på den som något som formade er, likt vind och regn formar bergen, men de existerar inte längre. Ni har snidats och mejslats av utmaningar, byggts upp av glädje…och ändå kära ni, existerar inga av dessa omständigheter i detta ögonblick. Allt som återstår är det Du som ni önskar vara, precis här, precis nu.

Ta ett djupt andetag och när ni gör det, påminn er själva ”I just detta ögonblick, kan jag välja vem jag vill vara, jag får välja med hjälp av fokusets gåva, vilka energi jag vill kalla in i min verklighet. Jag kan se solsken eller regn. Jag kan se tillfällen eller återvändsgränder. Jag kan se möjlighet eller fruktlöshet. Jag kan se smärta eller jag kan se hopp. Jag kan se överflöd eller jag kan se brist. Det är mitt val.” Kalla nu på er viljestyrka genom att andas in djupt i ert solar plexus, området precis ovanför naveln och föreställ er att ni drar in ljus. Ni drar in sanningen. Ni drar in de djupaste, mest fullständiga och vackra aspekterna av er själva. Använd er viljestyrka nu och fråga ert hjärta, ”Vad skulle du vilja att jag fokuserar på.” Lita på det första som kommer upp inom er.

Kanske vill ert hjärta att ni fokuserar på er själva med medkänsla. Kanske vill det att ni fokuserar på solskenet. Kanske vill det att ni fokuserar på det faktum att ni trots att hela er kropp gör ont, så känns nästippen ganska bra! Kanske vill det att ni fokuserar på det hem ni sitter i, oavsett finansiella svårigheter. Tillåt ert hjärta att vägleda er. ”Hjärta, vad vill du att jag fokuserar på.” Fråga detta under veckan. Använd er viljestyrka att skifta ert fokus i enlighet med ert hjärtas vägledning. Trots allt vet det bäst hur varje närvarande ögonblick skapas och hur det ska vägleda dig till vänligare, mjukare och mer kärleksfulla framtider.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...