Änglarna via Ann Albers, 6 januari 2024 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 6 januari 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

När ni fortsätter på det nya året, kom ihåg att ni aldrig är ensamma. Vi är här för er och försöker alltid att hjälpa er på alla sätt. Det är vår glädje att hjälpa er att finna vägar för kärlek, nåd och lugn. 

Ni behöver inte bevisa er värdighet för oss. Vi vet den redan. Ni behöver inte rättfärdiga era önskningar eller böner för oss. Ni kom till Jorden i vetskap om att ni är här för att skapa.  

Ni behöver inte förklara era problem för oss för att få våra sympatier, därför att, mina kära, vi ser er inte som hjälplösa eller hopplösa. Vi ser ert ljus, er skönhet och er kraft. Vi ser er förmåga att låta skapelsen flöda in i ert liv.  

Vi ser strömmar av kärlek flöda till er och vänta på ert mottagande. Vi lägger ingen tid alls på era problem. Istället har vi ett stadigt fokus på era lösningar och era drömmar, och försöker alltid att hitta sätt att vägleda er mot dem.  

Ponera att ni har en vän som känner medlidande med er. Ni kanske säger: “Jag har det tufft.” Er vän skulle säga: “Ja, det har du, din stackare. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt ditt liv har blivit. Ingen förtjänar det här … Livet är orättvist.” Tillfälligt kan detta lugna er och få er att må bättre eftersom någon har sett er smärta. Tillfälligt skulle ni känna lättnad. Det här är en förändring i vibrationen – ett första steg mot att må bättre – och vi skulle inte drömma om att förneka kärlek i någon form. 

Men tänk om ni har en annan vän, en som utstrålade kärlek och glädje, en som alltid vill det bästa för er och som firar alla era framgångar och som knappast uppmärksammar era så kallade misstag? Tänk om den här vännen var så kärleksfull att hans eller hennespositiva vibration smittade av sig. Anta att ni vände er till den här vännen och sa: “Jag har haft en svår tid.” Den vännen skulle se på er med kärlek, medlidande och respekt. Den skulle säga: “Jag vet att det har varit svårt, men det finns så mycket mer att se framåt för dig. Det finns så mycket vägledning och kärlek för dig. Du behöver inte berätta för mig hur mycket du har gått igenom. Jag vet det redan och jag vet att det har varit svårt, men låt oss inte titta tillbaka, låt oss blicka framåt och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få en bättre, vänligare och ljusare framtid. Du förtjänar det. Du behöver inte berätta allt om din smärta, släpp den nu. Låt mig omfamna dig och trösta dig. Jag älskar dig. Slappna av. Vi kommer att hjälpa dig att hitta din väg.” 

Vi är den där andra vännen. Vi försöker alltid att trösta er, uppmuntra er och erbjuda den bästa inspirationen för att hjälpa er att övervinna era utmaningar. Vi försöker att distrahera er från era tvivel tillräckligt länge för att ge er impulser som kommer att stärka er tro. Ni behöver helt enkelt att distrahera er själva från er smärta och oro tillräckligt länge för att känna våra kärleksfulla signaler. En tupplur brukar göra susen. Att titta på en film som distraherar er från er rädsla kommer att hjälpa. Att fokusera på allt som känns bra hjälper er att vara öppna för vår kärlek. 

Vi högaktar er även om ni inte ser er själva på det sättet. Vi slösar inte bort ett ögonblick på att fokusera på er smärta och era problem. Vi fokuserar oavbrutet på era lösningar och på era drömmar. Vi försöker inte “fixa era brister.” Vi försöker hjälpa er att se ert ljus, er skönhet och er älskvärdhet. Lika säkert som en kärleksfull förälder kommer ihåg sitt barns oskuld och godhet, även efter att barnet har blivit trotsigt, fått utbrott eller gjort “misstag” i skolan, håller vi stadigt fast vid vår förståelse av ert värde. 

Oavsett om era önskemål är små eller stora, så länge de är kärleksfulla, arbetar vi för att hjälpa er. Vi kan inte hjälpa er med att straffa ert ex! Men vi kan leda er till en mycket trevligare relation i den mån ni är villiga att släppa det förflutna och fokusera på det ni vill. Vi kan inte fixa föräldrar som inte var kärleksfulla, men vi kan hjälpa er att komma till insikt om och lära er att känna kärleken av den enda sanna föräldern av hela skapelsen,som älskar er så mycket att ni skulle vara i extas om ni kunde överlämna er till en liten bråkdel av den kärleken. Vi kan inte få någon att förstå er, men vi kan hjälpa er att förstå er själva så grundligt att ni inte vill slösa bort er tid med att försöka bevisa ert värde för någon annan igen. 

Kära ni, vi kan hjälpa till med allt, stort som smått. Tillåt er själva att leta efter saker att må bra av, för i den vibrationen av tröst, kärlek och vänlighet kan ni känna ert hjärta och era impulser och därmed ta emot vår kärlek och vägledning. 

Om ni kan, sluta med att rättfärdiga er smärta och era problem. De är där, vi förstår det,men det hjälper er inte att fokusera på just det ni vill åstadkomma för att gå vidare. Fokusera istället på det som känns bra, så att ni kan vara öppna för att ta emot mer av det. 

Vår kärlek för er är ändlös. Ni kan inte begära för mycket. Ni är redan värdiga. Ta emot kära ni. Ni behöver inte förtjäna den kärlek som skapar er. Ni behöver bara koppla av i den. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *