Ärkeängeln Michael: Roses and Dragons – Riding the Energy Spirals 2024, 8 januari 2024

 

Ärkeängeln Michael: Roses and Dragons – Riding the Energy Spirals 2024
8 januari 2024

 

av Celia Fenn
celiafenn.com/roses-and-dragons-riding-the-energy-spirals-in-2024/

Mina kära, 2024 lovar att bli ännu ett år av kraftfulla vågor av energi som kommer in i jorden från sol- och galaktiska källor.

Du kommer att lära dig att bättre ”rida” dessa vågor. Det är därför vi har kallat 2024 för rosens år, för rosen är en symbol för galaxens spiralenergier.

Dessa kraftfulla och kreativa energier av eld och vatten är grunden för skapelsen, och de är också de varelser som är kända som drakar. När du ansluter dig till dina inre drakenergier blir du en drakryttare och du kan flöda med energierna som en mästerdrakryttare.

Rosen är en symbol för galaxen, och i takt med att människor ansluter sig mer till sitt ängla- och galaktiska arv, kommer de att bli en del av att bygga den gyllene rosens galax.

Det galaktiska skiftet har tillåtit galaxen att vibrera med frekvensen av det Gyllene Kristusmedvetandet, och detta inkluderar er jord.

Det är oundvikligt att jorden kommer att stiga upp helt, liksom galaxen. Detta kommer att introducera den 26 000-åriga Vattumannens cykel eller Golden Age of Peace, Love and Harmony.

Yeshua och Maria Magdalena var avatarerna för detta skifte till den gyllene tidsåldern.

Maria Magdalena lärde ut det rena hjärtats väg, vilket var en väg som höjde personlig frekvens till nivån för det gyllene ljuset och diamantljuset i den nionde dimensionen. Hon lärde också sina följare hur man initierar en energisk spiral i deras hjärta som skulle länka dem till nollpunktsskaparen/källans gudomliga hjärta.

Detta var deras personliga koppling till den Kreativa Källans energi i Gyllene Rosgalaxen.

När den här personliga länken väl är etablerad är det möjligt att skapa gemenskaper som också delar denna länk. Detta kommer att hjälpa, 2024, att börja skapa och etablera New Earth Communities med unika energisignaturer och mönster baserade på New Earths energiflöden.

Drakarna, i sina ursprungliga former, är kraftfulla kreativa energier av vatten och eld. Dessa energier finns i hela skapelsen. Liksom inom er, älskade. När du ansluter till drakkraften inom dig kommer du att ansluta till din egen personliga drake.

Och när du ansluter till denna inre drakkraft kan du använda den för att ”rida” spiralvågorna till det galaktiska hjärtat – och tillbaka. Detta kommer att göra det möjligt för dig att göra dina resor till de högre dimensionerna mer flytande och graciösa.

Du kommer att nå nivån ”Dragon Rider” av behärskning 2024.

#######

Om du vill lära dig mer om rosen och drakarna, gå med i vår Aquarius Gate Webinar-serie med Celia Fenn, ärkeängeln Michael, Mary Magdalene och Circle of Light Community. För att lära dig mer och boka din plats, använd url nedan.

celiafenn.com/webinar/2024-aquarius-gate-webinars-roses-dragons-and-diamonds/

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *