Änglarna via Ann Albers, 6 maj, 2017

Änglarna, 6 maj 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Livet på Jorden är en spegel, i vilken ni både ser er sanning och era illusioner. När ni ser skönhet, godhet, nåd och inspiration ser ni sanningen. När ni ser våld, ovänlighet, falskhet etc. ser ni illusionen. Om ni ser något i den ”yttre världen” som skapar känslomässiga laddningar, är det ett tecken på att ni ska gå till ert inre.

Till exempel; ponera att ni ser en vacker soluppgång och känner vördnad. Det ni känner vördnad inför är ljuset inom er själva. Ni ser reflektionen av skönheten och ljuset av det Gudomliga. Antag att ni ser en vacker blomma och beundrar dess spröda styrka. I det ögonblicket får ni också kontakt med er egen inre styrka och beundrar den inom er själva.

Tänk er det omvända, att någon är ovänlig mot er. Det betyder inte att ni är illasinnade eller ovänliga, men ni skulle kanske känna er ovänliga om ni vände er om och gick. Kanske skulle ni ta åt er deras ovänlighet därför att ni känner att det skulle vara oartigt att avvisa eller överge dem … trots deras otrevliga beteende. Ni är hårda mot er själva om ni tror att ni måste ta till er denna energi, för de är er spegel.

Allt som presenterar sig för er är en vibrerande spegel för en energi djupt inom er som försöker växa till ett större ljus. Medan ni tittar på soluppgången eller blommorna, avsätter ni också en stund till att erkänna skönheten och styrkan inom er. Ni för upp ljuset till ytan.

När ni ser de ovänliga individerna framför er, inse då, i stället för att bli upprörda eller arga på dem, att ni blir upprörda över er själva för att ni är ojusta mot er själva genom att ta in deras energi. Om ni var till 100 % bekväma med att stänga av den energin eller gå därifrån, skulle ni inte bli upprörda alls. De skulle framstå för vad de egentligen är – rädda eller arga barn. Ni skulle bara känna medkänsla. Återigen försöker ni föra upp ert ljus till ytan.

Var tacksamma för det som speglarna erbjuder. Var och en försöker bara föra upp ert ljus till ytan, så att ni kan förstå och vara det ljus och den kärlek som ni verkligen är.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...