Änglarna via Ann Albers, 7 april 2024 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 7 april 2024 

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det säger vi hela tiden. Vi älskar er mer än ni någonsin kan förstå genom mänsklig logik, för vår kärlek är inte baserad på logik. Vår kärlek är baserad på att förbli trogen vår essentiella natur, som är kärlek. Er essentiella natur är också kärlek. Ni mår bäst när ni äromhuldade av kärlek, antingen när ni älskar något eller någon, eller älskar en idé, er middag eller er dessert, älskar er själva eller älskar er Skapar. Ni känner er Skapares kärlek flöda genom er, oavsett vart ni riktar er kärlek och uppmärksamhet. När ni älskar känns som den bästa versionen av er själva. Det är ni faktiskt. 

När ni älskar är ni vågen som känner havets kraft inom och under sig. 

Ni älskar alla att bli älskade också. Ni älskar alla att bli bekräftade. När någon älskar er känner ni er värdiga och ser en reflektion av ert eget vackra hjärta återspeglas genom någon annans ögon. När någon älskar er börjar ni älska och uppskatta er själva mer. Ni tar bättre hand om er själva. I återspeglandet av någon annans kärlek känner ni er mer som ert sanna jag. I kärlek vill ni inte bara ha det som är bäst för er själva, utan bra för alla. I kärlek är ni den bästa versionen av er själva. 

Men ni behöver inte vänta på att någon annan ska älska er för att leva i “kärlek”. Ni kan leva “i kärlek” när som helst. Ni kan hitta något att älska och känna det flödet genom kroppen. Ni kan titta på er egen kropp för att bevittna den enorma, mirakulösa kärlek som Skaparen har för er. Ni kan begrunda miraklet med en jordgubbe och dess fantastiska resa, bara för att ge er en utsökt smakbit av sötma. Ni kan studera ett litet bi på en blomma och förundras över dess engagemang för att pollinera er mat och era blommor och ge er honung. Ni kan, kära ni, om allt annat misslyckas, känna solen i ert ansikte och fundera över stjärnan som ger liv åt er planet. Kärlek är närvarande i stjärnornas magnifika dans i kosmos och havets oändliga rytm. Gudomlig kärlek finns överallt. “Sök och ni skall finna.” 

Öva på att hitta känslan av kärlek så att ni kan få kontakt med den allt oftare. Tänk på den som en färdighet ni utvecklar. När ni finner den känslan av kärlek höjs er vibration omedelbart. Omedelbart är ni i ett flöde mot allt ni önskar. I känslan av kärlek kan ni höra eller uppfatta oss lättare. Ni känner mer glädje och självsäkerhet. Ni litar mer på livet. Allt det här händer när ni tränar på att hitta den där känslan av kärlek – för det är er “naturliga frekvens.” Det är här som ni känner er som ert riktiga jag. När ni känner känslan av kärlek – oavsett om ni ger eller tar emot den – blir ni mindre mottagliga för yttre energier och mer mottagliga för den Gudomligas och era änglars kärleksfulla vägledning. I denna vibration blir ni ett ljus för Jorden.  

Det är inte svårt att hitta små saker att älska om ni är villiga. Plocka upp en sten och förundras över dess struktur. Föreställ er dess resa till era händer, kanske en resa från Jordens mittpunkt eller kanske från komprimeringen av en uråldrig havsbotten. Föreställ er floderna som har polerade den, eller de eoner den har sett under hela sitt liv. Älska och uppskatta det, och njut av ert morgonkaffe medan ni begrundar de otaliga själar som arbetade för att producera, förpacka, marknadsföra och skicka den till er. Ni dricker ansträngningarna från tusentals själar som älskade sina familjer eller liv tillräckligt mycket för att gå upp och göra sina jobb för att ge er ert morgonkaffe.  

Kärlek är närvarande hela tiden, med eller utan de människor ni älskar. Era nära och kära i andevärlden är här, ta emot deras kärlek. Era änglar är här, ta emot vår kärlek. DetGudomliga är här. Ni kan alltid ta emot den kärlek som ni är. 

Ju mer ni ansluter er till kärleken, på vilket sätt ni än väljer att göra det – genom sömn, meditation, uppskattning, göra saker för er själva eller andra, ber, promenerar, lagar mat, skapar, tjänar – desto mer kommer ni att må som bäst, vara mest kraftfulla och älska er själva. Vänta inte på att andra ska ge er denna kärleksgåva. 

Gör ofta anspråk på den för er själva, och när andra strålar sitt ljus på er kommer det helt enkelt att förstärka den kärlek ni redan har hittat. Kärleken finns här för er nu och föralltid.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *