Änglarna via Ann Albers, 7 maj 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 7 maj 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni lever en livstid varje dag. Varje dag kan ni uppleva omfånget av känslor. Ni kanske har starka känslor som verkar överskugga allt annat, men om ni är uppmärksamma kommer ni att hitta ögonblick som täcker ett spektrum av känslor. Ni kanske drabbas av den djupaste sorg ni någonsin har känt, men sedan blir ni glada av ett lyckligt minne. Ni kan känna er deprimerade, men tar en njutningsfull varm dusch, vilken blir en räddande nåd. Ni kanske firar något, men sedan hör ni om någon annans olycka och blir tillfälligt ledsna. Var och en av er lever livet med ett spektrum av känslor varje dag.
Det är bra att vara uppmärksam på detta, särskilt om ni går igenom en svår tid. Det finns en tendens att tro att ni inte kan må bra när ni mår dåligt, men det finns tusentals av små stunder dagligen när ni känner er lättade, lugnade eller upplyfta. Om ni är en övervägande positiv och glad person, kommer ni ändå att ha låga känslor ibland, och de påminner er helt enkelt om att välja något som får er att snabbt må bättre.
Era känslor gör er inte till en bra eller dålig person. Ni är redan bra, kära ni. Ni är rent ljus, ren kärlek, formade av den Gudomliga gnistan. Ni är inte mer eller mindre heliga om ni mår bra eller dåligt. Ni är varken mer eller mindre upplysta (fyllda med ljus), eftersom ni redan är ljus. Ni vill få bättre känslor, men inte uppnå någon ”nivå” av andlig evolution, utan för att er upplevelse på Jorden är viktig, och ni får välja.
Ibland finns det tröst för er i er sorg, tills det en dag inte finns det, och det är då ni sträcker er efter mer. Ibland finns det kraft i er ilska men inte länge, så ni sträcker er efter mer. Ibland finns det motivation bakom er avundsjuka, och så länge ni inte har fastnat i den kan den inspirera er till att skapa mer för er själva. Era känslor är inte en dålig sak. De hjälper er helt enkelt att inse att ni är älskade och om ni är i linje med det Gudomliga, eller inte.
När någon dör är det mänskligt att känna förlust. Själen ser eviga relationer. När någon kritiserar er, känner ni er inte respekterade. Själen ser den andres osäkerhet eller smärta. När ni ser avskyvärda handlingar i er värld, ser ni ondska. Själen ser missförstånd och rop efter kärlek.
När ni gör något som ger oönskat resultat, ser ni ett misstag, men själen ser en möjlighet till tillväxt. När ni ser det er själ ser, kan ni fortfarande sörja den fysiska frånvaron av en älskad, men ni kommer också att ta er tid att ta emot deras kärlek, istället för att fokusera på deras frånvaro.
När er själ ser avskyvärda handlingar, vill den sända ljus och medkänsla och be för att läka den sorgliga och missförstådda kopplingen som motiverar ett sådant beteende. När er själ ser ett så kallat missförstånd, ser den en möjlighet att utöva ett bättre, snällare och mer upplyftande sätt att vara.
Kära ni, vi förstår era mänskliga känslor. Det Gudomliga bor inom er och upplever varenda känsla med er utan att döma. Vi förstår er mer än ni någonsin kommer att veta. Vi har mycket kärlek och medkänsla med er. Vi tröstar, lugnar och försöker inspirera er när ni lider, och vi uppmuntrar och hejar på er när ni är lyckliga. Vi gör allt i vår makt för att styra er mot bättre tankar, en snällare verklighet och ett lyckligare liv.
När ni blir arga, ser vi er kraft komma upp till ytan. När ni sörjer, ser vi kärleken i era tårar. När ni är avundsjuka, ser vi er önskan om något bättre.
Alltid och för evigt minns vi vilka ni verkligen är – kärlek i en mänsklig kropp. Vi känner igen den kärlek ni vill uppleva. Vi fokuserar vår uppmärksamhet på kärlek i hopp om att den hjälper er att dra den närmare ytan i era liv – inte för något annat än för er komfort och glädje.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *