Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 maj, 2023

Negativa energier & ditt uppdrag på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en ovanligt hög tolerans för vad man skulle kalla negativa energier. Vi kan acceptera dem som de är och se att de har så mycket potential inom sig. Vi kan använda vilken energi som helst för att tjäna det största och högsta goda av alla, och en del av anledningen till det är att vi inte känner oss rädda för någonting eller någon. Det är din rädsla som ger det negativa sin makt över dig. När du fruktar det kan den negativa energin livnära sig på den rädslan och växa sig större och kraftfullare.

Så du vill se det som det verkligen är, som underutvecklat medvetande. Det är medvetandet som ännu inte kommit ihåg vem och vad det egentligen är. Nu säger vi inte att ni måste gå ut och interagera med alla negativa energier, men det finns säkert de av er som gör det. En del av er inser att ni gör det, och några av er inte. En del av er minns att ni anmälde er till den specifika uppgiften, men de flesta kommer inte ihåg. Och därför vill vi försäkra er att om ni upplever någon negativitet i era liv just nu, så tjänar ni mänskligheten.

Du uppfyller ditt syfte bara genom att vara där mitt i allt negativt. Du behöver inte fixa det, och vi tror att du vet vid det här laget att du inte behöver besegra det. Men det finns en sak som du alltid måste vara i färd med att släppa, och det är din rädsla för det. Det är så erfarenhet kommer in och visar verkligen för dig hur viktigt det är. När du har en upplevelse med en negativ energi, eller en negativt orienterad människa, och du inte bara överlever det mötet, utan du växer från det, då har du släppt en del av din medfödda rädsla. Du har övervunnit rädslan för den negativa energin.

Du är där för att tjäna ljuset, naturligtvis, och erbjuda det som är positivt inför allt som är negativt, och det kan tyckas som om det är ett jobb som är för stort för en person, och det vill vi försäkra dig att du inte är ensam. Ni är utspridda över hela planeten, var och en av er gör sitt eget arbete, var och en av er släpper ut mer och mer rädsla varje dag och ger plats för de positiva energierna som kommer in för att stödja er och förvandla er inifrån. Det här är din tid; det här är tiden då du får se frukterna av ditt arbete och uppleva dem inte bara i ditt personliga liv, utan också på världsscenen.

Om du någonsin har undrat om du gör skillnad eller inte, och du får den här sändningen just nu, vill vi att du ska veta att du är det. Skillnaden som du gör kanske inte är lätt för dig att kvantifiera eller mäta, men den är verklig och den kumulativa effekten av det du alla gör är enorm. Ni kommer att börja se effekterna runt omkring er som manifesteras under resten av detta kalenderår där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *