Änglarna via Ann Albers, 8 augusti

Meddelande från Änglarna

8 augusti 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Fira, kära ni! Kärleken arbetar alltid på att komma upp till ytan i alla varelser, alla saker, och i alla omständigheter i era liv. Om ni kan anta denna uppfattning och om ni utvecklar en vana att titta efter kärlek i allting, kommer era liv plötsligen bli en kärleksdans.

 

Vi vet hur svårt det är att känna kärlek när någon är upprörd. I sanning, så försöker de bara att uttrycka sig själva och sina hjärtan…visserligen på ett väldigt märkligt sätt. Vi vet att det är svårt att känna kärlek när man befinner sig i smärta, men till och med då är smärtan en budbärare, som säger ”Någonstans, på något sätt, har ni vandrat iväg från att älska er själva och vara sanna mot era egna hjärtan. Lyssna…era hjärtan vill få er uppmärksamhet.” Vi vet att det är svårt att känna kärlek när människor dör. Kanske har de tagit examen från sina lektioner på jorden. Kanske har de frivilligt tagit på sig att bli lärare som lär ut uppvaknande och medkänsla. Även där, fortlever kärleken.
Så försök varje dag att odla en vana av att leta efter kärlek i allting, i alla varelser, i alla situationer. Den finns där, ibland lätt att hitta på ytan – som i fallet med vackra människor, platser och vänliga situationer – och vid andra tillfällen så djupt begravda att det kan krävas böner och kreativt tänkande för att se under ytan på en upprörd person eller en ledsam omständighet.
Om ni är villiga att göra det här regelbundet, kommer era liv att transformeras. Ni kommer att märka att ni är djupare sammankopplade med Skaparen och de kreativa krafterna i universum. Ni kommer lättare att börja transformera era utmaningar och svåra omständigheter. Ni kommer att vara lyckligare och lättare kunna hantera livets utmaningar. Ni kommer att leva i sanningen där änglarna förblir.
Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.s
 

Du gillar kanske också...