Änglarna via Ann Albers, 20 februari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

20 februari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ni kan aldrig ha en ”felaktig” känsla. Det finns bara känslor som är goda och känslor som känns dåliga. Det finns känslor som expanderar er själv och känslor som orsakar att ni drar ihop er. Men i varje fall är era känslor försök att vägleda er att älska er själva mer vänligt.

So oavsett vad ni känner, ta ett andetag och först av allt, acceptera er själva som ni är. Ge er själva medkänslans gåva. Idag är jag glad! Idag är jag ledsen. I denna stund är jag arg. Jag är trött. Ni kan inte hitta kärleken inom er om ni inte ger er själva kärlek och medkänsla först.

Fråga sedan er själva, helt enkelt ”Glädje/Ilska/Sorg/ etc…hur försöker ni lära mig att bli snällare mot mig själv?” Glädjen kanske säger, ”Ja, mer av det här, snälla!” Sorgen kanske säger, ”Jag behöver en kram kära änglar, kära vänner, kära partner…” Ilskan kanske säger, ”Jag vill verkligen bli behandlad bättre. Jag muste behandla mig själv annorlunda/förändra mitt beteende/sätta gränser.”

Inte under några omständigheter föreslår vi att ni ska lägga skulden för en känsla på en annan människa. Andra triggar dessa känlsor, men dessa känslor finns inom er. De är alltid, på någon nivå – uppenbart eller inte – ett rop efter mer kärlek. Så välsigna även dem som inspirerar sorg eller ilska, till exempel, för de exponerar områden i er själ som behöver mer kärlek. Kanske den större kärleken är att nå ut; kanske att gå sin väg, men i varje fall så har ni blivit tvingade att titta på något inom er själva som inte tidigare var älskat och som ni vill bli älskat.

Era känslor är sändebud från er själv. Var uppmärksamma på deras meddelanden och de kommer att upplösas i ett större ljus. Ignorera dem och de kommer att de kommer att bilda en spiral bortom sin ursprungliga användbarhet. Allting, kära ni…precis allting samverkar för att avslöja mer kärlek.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...