Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 9 oktober 2016

m_magdalena

Maria Magdalena

Söndag 9 oktober 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill bara tacka Er alla på Jorden idag, för det stora förtroendet ni har gett oss och er själva, så att allt det här arbetet som har utförts på Jorden idag har kunnat bära frukt. Jag är så tacksam för det stora tålamod ni har visat, det har i sin tur lett till att ni har kunnat minimera de svårigheter som kan uppstå i denna, den stora omvälvningens tid. Skiften från en dimension till nästa är alltid känsligt och den blir extra intensiv när man skiftar från mörker till ljus. Det är många faktorer att ta hänsyn till och ni har skött det här på ett mycket bra sätt. Vi är stolta över era framgångar och ser att Jorden nu är välsignad.

Alla levande varelser på Jorden kan dra en lättnadens suck ty livet för den här planetens varelser blir ljusare dag för dag. Ni kommer snart att se solen gå upp vid horisonten och en vackrare sol har ni aldrig skådat. Solen har vuxit i sin roll som beskyddare och livgivare för den här planeten. Hjärtat klappar lite extra i bröstet på honom nu, när han ser att ljuset har fått övertaget och att Jorden nu håller på att läka alla sina sår. Ljuset från solen är läkande och det är bra att vistas ute så mycket som man kan, för att hela och läka sig själv.

Det är bra att vistas i alla Jordens element, för våra kroppar består av samma element som Jorden. Luft, ljus, vatten, jord – vi är allt det som jorden består av inklusive luft och ljus. Vi måste förstå och uppskatta naturen runt oss och på det viset förstå och uppskatta oss själva. Vi är ”ett” med Jorden och ”ett” med Solen. Vi har alla en strålglans runt oss. Den kan vara mer eller mindre synlig beroende på hur medveten du är. Men era strålkroppar växer, kära barn på Jorden, den växer med er ökande medvetenhet, så det lyser och glittrar runt om på Jorden idag. Det värmer mitt hjärta när jag ser hur det sprakar och lyser. Det slår extra hårt när nya strålkroppar tänds upp och lyser upp er värld idag.

Det ser ut som en stjärnhimmel på Jorden idag, när man tittar ner och ser alla dessa ljus som lyser i mångskiftande färger. Färgerna fascinerar, det finns otroligt många färger i era strålkroppar och det är så vackert att se på. En liten tår rullar ut ur mitt öga av glädje, över att ni nu äntligen är på väg och att vi snart kommer att mötas. Det ska bli så underbart att få välkomna Er alla tillbaka i ljuset igen.

Vi ser fram emot vårt möte och vi ser att den dagen närmar sig allt fortare och det är vi mycket tacksamma för. Det har varit en lång väntan men glädjen blir desto större när ni äntligen är här.

Jag lämnar Er nu med ett stort hopp och en stor kärlek i mitt hjärta.

Kärleksfullt

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...