Änglarna via Ann Albers, 9 januari 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 9 januari 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ta ett djupt andetag och lova er själva att det här året kommer ni att ge er själva tillåtelse att vara lyckliga, oavsett vad världen omkring er gör. Ge er själva lov att känna er fria i anden, oavsett vilka begränsningar ni ser i er värld. Ge er själva lov att veta vad ni vet när ni vet det, oavsett vem eller vad som försöker övertyga er om att tänka som de gör. Du är den enda du, och du kom inte hit för att behaga någon annan. Någon annan kom
inte heller till Jorden för att behaga dig. Det finns de som ni naturligt kommer att passa ihop med och de som ni inte kommer att göra det med, och det här är precis så ert jordeliv var planerat att vara.
Gör det OK inom er att ha olika åsikter om livssituationer och att vara unika i era perspektiv om vad som är rätt och fel för er. Gör det OK för andra att också vara sig själva. Ni kom inte till den här världen för att skapa eller uppleva ”likformighet.”
Föreställ dig att du går in i en livsmedelsbutik och bara ser en fukt, en grönsak, ett slags kött, en sorts mjölk och bara ett och samma märke för alla varorna. Det skulle inte finnas någon kontrast, ingen mångfald, inga val att utforska från den unika palett som är enbart din. Du skulle snart bli uttråkad av din mat, trött på att inte ha några valmöjligheter, och du skulle aldrig lära känna det stora utbudet av recept på måltider du skulle kunna skapa. Du skulle aldrig veta vad du tycker om eller inte.
Livet är som den där mataffären. Ni visste att det skulle bli en stor mångfald av tankar och åsikter och ni var förväntansfulla inför det innan ni föddes. Ni visste att ni skulle komma att träda in i det här livet precis som ni går in i en livsmedelsbutik och ha ett stort utbud att välja mellan. Ni skulle ”smaka på livet” så att säga, och utifrån det komma att bättre lära känna och uppskatta den unika själ som är ni.
Ni visste att ni skulle få höra en massa olika åsikter. Ni skulle få höra en mångfald av tankar om rätt och fel, gott och ont, hälsosamt och ohälsosamt … och genom era utforskningar skulle ni komma fram till vad som är bäst för er, vad som är rätt för er och vad som är hälsosamt för er. Genom era utforskningar om kontraster skulle ni skapa nya idéer, nya recept, nya sätt att leva i harmoni med varandra och planeten.
Genom era utforskningar om kontraster visste ni att ni på ett naturligt sätt skulle dras till vissa människor, platser och situationer och undvika andra … och det är precis så här livet var planerat att vara.
Så när er värld försöker tvinga er att vara likformiga, tillåt er själva att lyssna på er egen inre kompass. Inom vissa områden kommer ni att hålla med om de åsikter som presenteras för massorna. Inom andra områden kommer ni inte att hålla med. Det är OK. Ingen kan ta er frihet ifrån er att tänka hur ni vill. Ingen kan kontroller er hjärna om ni inte tillåter det. Ingen kan tala om för er hur ni ska känna, för det är er rättighet att bestämma och bara er.
Ni är perfekta, dyrbara och unika som ni är. Vi älskar var och en av er i er enorma mångfald av olikheter och uttryck, medvetenhet och åsikter, för ni bidrar alla till den vackra och rika mångfalden i denna livsväv.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...