Änglarna via Ann Albers, 2 maj, 2020

Änglarna, 2 maj 2020

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Andas in! Var tålmodiga med er själva och andra. Ni är i ett tillstånd av återfödelse på er planet, och födelse är inte en process som man kan skynda på. Den måste komma i sin egen takt. Mänskligheten genomgår just nu intensiva sammandragningar – ena stunden känner ni er hoppfulla att saker och ting går framåt och att ni kan se ljuset i tunneln, för att i nästa stund känna att ni har fastnat, att ni är frustrerade och har stagnerat.

Vi prisar den glada förväntan som många av er känner. Ni är på väg in i en vänligare och mer förenad värld, en värld i vilken fler människor erkänner värdet av varje levande varelse, en värld där ni längtar efter beröring och vänlighet och där ni lär er att ni faktiskt kan ”krama” någons själ, även om ni inte kan krama en kropp. Det är så många av er som är fokuserade på denna verklighet, eller något ännu bättre. Det är en välsignelse för hela mänskligheten.

Vi förstår också alla er som känner frustration över att vara isolerade – isolerade i hemmet, utestängda från arbetet, ni sitter fast med människor som ni helst inte skulle vilja sitta fast med, utan någon lösning på hur ni ska hantera er nuvarande situation. Dessa känslor av stagnation är lika förhärskande nu som känslorna av frid, kärlek och vänlighet. Alltså, sammandragningar.

Om ni har glada förväntningar på en vackrare, högre dimensionell värld, stanna kvar i det tillståndet! Ni håller på att skapa den, inte bara för världen, utan för er själva också. Om ni känner er upprörda, stagnerade eller tycker att ni sitter fast, börja då med att ge er själva en kram och prata med ert inre barn som känner sig hjälplös, rädd eller helt enkelt får ett utbrott. Älska denna del av er själva som är upprörd eller rädd.

Prata med detta inre jag som om det är mycket verkligt, för dess energi påverkar er och inte på ett sätt som känns bekvämt eller roligt. Påminn det inre barnet om att det alltid finns tillväxt, även om det inte finns någon rörelse. Det finns alltid en lösning även om ni inte kan se det ännu. Det finns alltid en Gudomlig Närvaro och änglar tillgängliga för att hjälpa er om ni sätter er ner, andas, tar emot och tror. Ni är där ni är av en anledning. Ni är här för att älska någon del av er som kräver er uppmärksamhet nu.

Hellre än att ta till något beroendeframkallande beteende, vad det än kan vara – stress, ilska, socker – var i era olyckliga känslor och älska dem som ni skulle älska ett olyckligt barn. För barnet inom er vill ha kärlek och har förmodligen gjort det under en längre tid. Nu har ni en möjlighet att läka.

Kära ni, ni kanske känner en kombination av båda uppsättningarna av känslor – hoppfulla i ena ögonblicket, otåliga eller avskräckta i nästa ögonblick. Det är OK! Födelse är inte alltid en lätt process. Födelse innebär en kamp för de flesta … men födelse kan också vara den största läraren av överlämnande.

Kapitulera inför era egna känslor och älska er själva. Kapitulera inför världen i stort, för det finns vissa saker ni inte kan förändra med våld. Genom att överlämna er till jaget och världen, kommer ni att hitta ert hjärta och börja förändra er inre värld … och på så sätt kommer ni att visualisera den ”nyfödda” mänskliga rasen och ert ”nyfödda” liv till att bli verklighet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...