Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 mars, 2018

Kära vänner, vi älskar er så mycket.

Trots att vi alltid uppmuntrar till positivt tänkande och ber er fokusera på det ni vill skapa i era liv vet vi att det finns tillfällen när ni känner er förlorade i en mörk, känslomässig storm. Det finns tillfällen när svår sorg drabbar er, tillfällen när ilska från det förflutna kommer fram och gånger när ni känner er uppslukade av avund, osäkerhet eller tvivel.

Dessa känslor är en del av upplevelsen att vara människa. De föds utan undantag ur en upplevelse av separation, oavsett om det verkar vara så eller inte. De uppstår eftersom ni någon gång på någon nivå kände er avskilda från Källan. Vi försäkrar er att när ni känner kärleken från Skaparen – kärleken som andas in själva livsanden i er – känns det så mycket bättre än någon upprördhet att ni helt enkelt inte skulle kunna vända er bort från den kärleken.

Tänk på det. Tänk tillbaka på ett tillfälle när du var översvallande lycklig eller djupt förälskad. Känslan kändes så bra att du troligen skulle ha svårt att bli upprörd, avundsjuk, arg eller ledsen. För en stund kände du en så djup samhörighet med en människa eller med livet omkring dig att världens ondska tycktes blekna i jämförelse.

Tänk dig nu att du är omgiven av en kärlek så djup, så villkorslös, så allomfattande att den omsluter dig i en öm och evig omfamning. Du skulle aldrig kunna må dåligt igen med vetskapen att du aldrig är separerad från den Enda kärleken ni alla söker efter. I varje relation söker ni efter upplevelsen av Guds kärlek. I allt ni gör, i allt ni äger söker ni efter upplevelsen av Guds kärlek. Alla ”negativa känslor” uppstår när ni känner er åtskilda från kärlek på något sätt.

Så vad gör ni, när ni känner er fångade i en negativ känsla och inte kan tänka er ut ur den? Kära vänner, om känslan av avskildhet från kärlek är roten till alla negativa känslor, är botemedlet att återanknyta till kärleken. Enklaste sättet att göra det på är att bestämma sig för att älska sig själv igenom det.

Ge dig själv en kram, bokstavligen, och prata med dig själv som om du pratade med ett oskuldsfullt barn.

– Om du är rädd, krama dig själv och säg till dig själv: ”Det kommer att ordna sig, jag sviker dig inte.”

– Om du är arg, krama dig själv och säg till dig själv: ”Det är okej. Det är klart att du är upprörd. Låt oss komma på något som löser det här.”

– Om du är avundsjuk, krama dig själv och säg till dig själv: ”Jag förstår att du mår dåligt eftersom någon annan har det du vill ha. Men vet du, vi kan skapa det, vi också.”

– Om du tvivlar eller är orolig, krama dig själv och säg till dig själv: ”Det är okej. Alla känner tvivel. Men jag älskar dig och Gud älskar dig och dina änglar älskar dig och du förtjänar allt du drömmer om.”

Prata med den oskuldsfulla delen inuti dig som känns förlorad i mörkret, som om det vore en del som var avskild från dig, för den känner sig verkligen avskild från den kärleksfulla varelse du i grund och botten är. Vid något tillfälle kände den sig avskild från själva kärleken. Lugna den delen av dig själv. Du behöver inte ens veta vem eller vad inuti dig själv som känner så här… Allt du behöver göra är att skänka dig själv den kärlek du trodde att du inte hade.

Kära vänner, alla vintrar övergår i vårar. Alla stormar bedarrar. Och om de får chansen vill alla mörka känslor ge efter för kärleken.

Kärleken är den enda vägen tillbaka hem.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...