Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj, 2020

Kärlek är Svaret, Lösningen & Läketerapin ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter rätt kombination av energier för att bistå mänskligheten nu vid denna tidpunkt när ni behöver något som kan föra er samman som en mänsklig ras. Ni har sett hur hetsiga debatterna har blivit om vad som händer med pandemin just nu i er värld. Det finns människor som tror att det är bättre att spela på den säkra sidan, och det finns de som tror att det tjänar mänskligheten bättre att gå tillbaka ut på gatorna och komma tillbaka till verksamheten som vanligt. Som fallet är med många heta potatis frågor, det kommer alltid att finnas fraktioner. Det kommer alltid att finnas några som tar ett perspektiv och andra som tar exakt motsatt perspektiv.

Ni har sett detta med vapenkontroll, aborter, skatter, och listan kan göras lång. Så vad skulle någon som inte känner sig mycket passionerad på ett eller annat sätt göra under dessa omständigheter? Ni kan förena er med oss i våra försök att ena kollektivet. Vi vill se er komma samman trots era olika perspektiv, och den här frågan som ni har framför er är en möjlighet att göra just detta. I stället för att välja sida inbjuder vi er att vara en del av lösningen. Lösningen är att ni alla samtycker till att ni älskar varandra och att det är den viktigaste biprodukten av allt som ni har gått igenom som ett kollektiv på sistone.

Kärlek är svaret. Det är lösningen. Det är vägen för er alla att läka och helas. Sålunda har ni sett kärleken på er värld i utgivandet av stöd och donationer till de individer som arbetar på sjukhus, som är de första att ge respons, som riskerar sina liv och livet för dem de älskar med att vara en del av lösningen. Många av er har ställt frågan till oss i privata sessioner om hur ni bättre kan vara till tjänst för mänskligheten. Nu har ni en möjlighet, även om ni inte har några pengar att donera till dessa sjukhusarbetare och första responderare. Ni kan fortfarande vara en del av lösningen genom att känna in i er själva för den inre frid som är tillgänglig för er när ni går insides utan att bli partiska.

När ni börjar tänka på vad denna ledare, denna president, denna premiärminister, denna guvernör säger eller gör, och gensvaren på vad de säger eller gör, då har ni har en mental process som inte hjälper någon. Men när ni istället går inom era hjärtan och finner den inre friden, enheten, kopplingen till alla andra människor oavsett vad de tror är sant, blir ni lösningen. Era vibrationer hjälper och är läkande. De har potential att föra människor samman, och det är vad ni behöver just nu där på jorden. Ni behöver så mycket mer av det än ni behöver ”Sanningen” med stort S.

Och vi kallar på er som är andligen uppvaknade att vara ledare, att ta ansvar i situationer som denna, eftersom vi vet att ni förstår innerst inne att kärlek är botemedlet och att ni är varelser av villkorslös kärlek. Låt resten av världen känna det och ni kommer att leva på en bättre planet Jorden än ni var när allt detta började.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med glädje känt kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...