Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 september 2021

 

Ni har överträffat Atlantis och Lemurien

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt den kedjereaktion som mänskligheten har skapat genom hela galaxen och universum. Vi är alla anslutna till varandra, och så när det sker en förbättring av det mänskliga kollektiva medvetandet, märker vi inte bara det, vi känner det. Vi drar nytta av den rörelse framåt som ni gör. Så genom att hjälpa er alla hjälper vi oss själva, och även om detta inte är vår främsta motivation för att hjälpa er, är det en trevlig bonus. Vi vill att ni alla ska börja känna den kedjereaktion som ni som individer har på hela människokollektivet.

Om ni bara kunde lägga märka till er själva och erkänna för er själva det vackra arbete ni gör, kunde ni slappna av lite mer. Vi ser så många av er tänka att ni inte bidrar tillräckligt och känner konsekvenserna. Nu vill vi också att ni ska känna efterklangen av den kedjereaktionen. Ni höjer ert medvetande som ett kollektiv, och det påverkar sedan oss andra här i alla de högre dimensionella existensplanen, och då kan vi ge er mer för att vi just har blivit mer av oss själva.

Detta universum är en vacker plats, och det är en vacker plats trots det som är mörkt och negativt inom det. Ni har alla förmågan att påverka de förändringar ni vill se och känna, och om ni kunde få den omedelbara återkopplingen, så är vi säkra på att vi skulle se ännu fler handlingar av vänlighet och osjälviskhet i er värld. Det är därför vi levererar denna överföring till er. Vi vill att ni ska veta hur effektiva ni är och att förändringarna porlar ut och porlar tillbaka till er.

Era ögon kan lura er. Ni har optiska illusioner, magiska trick. Ni vet att ni inte ser hela spektrumet av det som finns där ute. Så tro oss när vi säger att ni inte alltid kan se de positiva resultat som har uppstått i er värld och i hela universum på grund av er vilja att ge mer av er själva, att vara till tjänst och att bearbeta det som inte längre tjänar er av era chakrasystem. Vi vill att ni ska veta det och känna det, men ni måste känna det för att kunna uppleva det.

Ni kommer inte nödvändigtvis att se det i omvärlden och hur många negativa upplevelser det finns i det. Så snälla, känn efter förändringen i mänsklighetens övergripande vibrationer, för det har just tagit er högre än ni någonsin har varit tidigare, och vi inkluderar Atlantis och Lemurien, som bara var begränsade delar på jorden vid den tiden. Ni representerar det som håller ljuset för mänskligheten, och ni är fler som kommer att veta vem ni verkligen är varje dag. Det påverkar allt i hela detta universum.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...