Änglarna, 28 mars 2015

Meddelande från Änglarna

28 mars 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Frigör er själv från förväntningarnas bojor, kära ni. Ha för all del intentioner, mål, drömmar, önskningar och längtan, men frigör sedan livet och er själva från förväntningarna och lev nu. Gör de bästa och gladaste valen ni kan göra nu. När livet inte ser ut som ni förväntat, prisa er själva i alla fall.

Det slösas bort alldeles för mycket tid på jorden på att motsätta sig livet. Alldeles för mycket energi används på att fundera över hur det “borde” vara, snarare än att ta tag i det som “är”. Det våndas så mycket över det “som inte går enligt planen” snarare än att kapitulera inför en “högre plan”.

Så se fram emot det oväntade! Tillåt er själva att gå upp varje morgon och be. “Kära Gud, Kära Änglar…detta är vad jag skulle vilja att det händer idag. Jag ber om er hjälp att släppa mina förväntningar om hur detta måste se ut. Jag förlitar mig på att allting som kommer till mig idag är i Gudomlig och perfekt ordning.” Sedan kära ni, lev på detta sätt. Oavsett vad som händer, påminn er själva, “Jag är älskad. Jag kan göra nästa val till det mest kärleksfulla.” I denna verklighet dansar ni med kärlek, flyter med livet, fria att röra er framåt utan motstånd eller att fästa er vid hur ni tror att livet måste se ut.

Detta kära ni, är frihet – friheten att välja kärleken i varje ögonblick. Pröva detta denna vecka. Tillåt er själva att vara fria från förväntningar. Sätt era intentioner. Be för era drömmar och önskningar. Och sedan…dansa med livet.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...