Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 september 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 september 2021

 

Hej, åh bringare av Ljus och Hopp. Låt oss hoppas att ni ska göra just det idag, för det verkar som om människorna på vår Planet är i stor nöd. Komplotten har helt klart förlorats och står ingenstans att finna.

Käraste Blossom, käraste bringare av Ljus och Hopp. För allt ni föreställer er att ‘vi’ Är, är precis vad vi VET att ni själva Är.

Ni är Ljusets och Hoppets bringare till en värld som tycks sjunka ner i myren. Ändå …

VET … VET MED ALLT SOM NI ÄR … ATT ALLT INTE ÄR SOM DET SER UT.

Jag är säker på att de flesta av oss försöker vårt bästa för att hålla “hemeldarna brinnande” som man säger. Ändå fortsätter galenskapen att växa hos de krafter som “verkar” härska.

Och med det kommer styrkan inifrån att VETA att ALL KUNSKAP som hjälper er att marschera vidare i er Sanning, också fortsätter att växa.

Jag antar att frågan på allas tunga är “När ska allt sluta?”

Detta kan vi inte förutsäga … för ni vet att vi … inte kan/inte ger/inte kommer att ge datum. För det är den allmänna övergripande Förändringsenergin som måste komma från de på er Planet, som kommer att skifta den Gudomliga Planen till nästa fas.

En fråga som just har dykt upp i mitt huvud är en som jag avskyr att ställa, men jag måste. Är vi ens i Fas Två än?

Nej!

Skjut mig nu! Så, för att förtydliga. För över ett år sedan, om jag minns rätt, sa ni att Fas Två skulle bli en global nedstängning, och om jag ska vara ärlig kan jag inte komma ihåg de tillbehör som följde med det. Jag tror att ni sa att det skulle finnas fem faser?

Det är korrekt. Men kom också ihåg att vi sa att detta inte betydde att varje fas skulle bli värre än den tidigare.

Så ni säger att det kommer att bli en global nedstängning där alla, antar jag, ska förbli nedstängda samtidigt?

Detta är fortfarande Planen.

Är det den Gudomliga eller den giriga planen?

Blossom, det måste vara båda … för de är sammanflätade för att nå slutresultatet.

Tja, både de svarta och de vita hattarna kommer att behöva dra något stort ur deras hattar för att få det att hända, eller hur?

Verkligen.

Ni är inte särskilt tillmötesgående, om jag får säga så!

Vi önskar tillföra Hopp. Så vi vill fortsätta med att säga att allt som ser ut som galenskap leder mot det som kommer att se ut som mer galenskap, och ändå finns det ett syfte med detta. Därför kan vi föreslå att ni fortsätter att KÄNNA TILL att förändringen … kommer/skall komma.

Japp. Jag tror att vi ombord vet detta. Återigen är det “när” … som ni inte kan säga. Så det lämnar oss var?

I frontlinjen. Även om många av er känner er upprörda och modfällda vid vissa tillfällen. Ni kan ifrågasätta allt. Ni kanske undrar om allt ni tänkte “vad är” … kanske “inte är”. Ni kanske undrar om själva kärnan i ert Väsen har fattat allt fel. Det finns en sådan tid med “Att inte veta vad som är”. Ändå uppmanar vi dig att fortsätta gå inom och få kontakt med VAD du VET är DU. Det DU som inte kan förneka KUNSKAPEN om vad som är rätt. Det cirkulerar genom dina ådror och oavsett vad … det kommer inte att förändras.

OCH EN DAG, KÄRASTE SJÄLAR … KOMMER NI ATT UTBRISTA I DEN STÖRSTA SUCKEN AV LÄTTNAD FÖR ATT ALLT SOM PRESENTERAS FÖR ER BLIR BEVIS FÖR ATT NI HAR/HADE RÄTT.

Just i vetskapen om att DEN DU ÄR, ÄR LJUS.

Just i vetskapen om att DEN DU ÄR, ÄR KÄRLEK.

Just i vetskapen om att DEN DU ÄR, ÄR SANNINGEN.

Denna KUNSKAP flyter genom dig och ska ge sådan Glädje till din Planet, när allt är sagt och gjort.

Vi förstår att du vill veta nästa fas och när den ska hända och vad den ska innebära. Ändå kan ingenting huggas i sten … för Energier och strategier kan förändras när som helst.

Vi ber dig att titta djupt in i din Sanning när du stöter på många saker som “lagts dit” för att förvirra. “Lagts dit” för att tro att vissa procedurer är på plats när de faktiskt inte är det.

Ingen vet vad som är Sanning och vad som inte är det längre. Vi blir lurade överallt dit vi vänder oss.

Det är just därför vi ber dig att stanna kvar i din KUNSKAP. Att säga mantrat om och om igen … för detta anpassar dig till DIN KUNSKAP.

Ändå inte med kunskap om vad i helskotta som händer och när allt kommer att ta slut.

Kanske inte … ändå, kanske hjälper det dig att fortsätta i Ljus.

Åh verkligen, det gör det. Det är mitt “gå till” så många gånger om dagen.

Och vad händer när du går till det, Blossom?

Jag mår bättre och fortsätter med min dag … på något sätt. Det förändrar inte vad som händer där ute, men det förändrar min vilja att överleva!!!

Vi skulle vilja rätta dig. DET ÄNDRAR vad som händer “där ute”. Genom att fortsätta säga denna magiska Kodning … ändrar du Vibrationen av vad som händer “där ute”.

Genom att göra det som gör dig glad och nöjd, istället för att fundera och ägna dig åt det som händer “där ute”, ändrar du vad som händer “där ute”. Vad du än ger näring till, vad du än fokuserar på, vad du än ger Energi till, är vad som expanderar.

Var medveten om detta. Ge näring, fokusera och ge Energi till det som höjer din Glädje.

Jag förstår detta och vet detta. Ändå är det många, tycker jag, vars roll det är att aktivt göra något åt allt detta, förutom att sitta hemma och måla, idka trädgårdsarbete, sticka, sjunga, vad som helst! Och snälla vet att jag menar det med största respekt TILL ALLA parter.

Verkligen, Blossom. Det är många som är kallade att göra det. Inom var och en finns en kallelse att agera på ett visst sätt. I det här fallet talar vi inte om huruvida man väljer att vaccinera sig eller inte … vi talar om ens roll att föra Ljuset in på Planeten och förankra det.

Var och en måste följa sin egen väg och sina känslor.

Var och en styrs av denna kallelse att följa sitt hjärta och agera utifrån det.

Ändå pratar ni inte om “kuverten” här, eller hur?

Nej, det vi gör inte. Det kommer.

Jag vet att jag svänger överallt idag men det påminner mig om allt monolitiskt tal. Det fanns en sådan hype och entusiasm där en tid och med respekt, liksom allt annat, än en gång, vad hände med allt det här? Vad hände med tillkännagivandet? Vad hände med alla saker som gjorde oss upphetsade?

Inget “hände” dem, Blossom. Ingenting har förändrats i dessa frågor, Blossom. De är fortfarande på plats. Vi informerade dig om sådana saker av just den anledningen. Att bli upphetsad och ge Hopp. Vi hittade inte på sådana berättelser för att få dig att hänga med. Vi berättade det som är SANNING.

Och EN DAG … som vi har sagt kommer ni att VETA sådana saker som Sanning … för de kommer att äga rum/kommer att ha ägt rum.

Kom ihåg. Kom ihåg. Kom ihåg …

KÄNN DET! KÄNN DET! KÄNN DET!

DU KOM HIT FÖR ATT FÅ DENNA FÖRÄNDRING ATT HÄNDA … ATT TA DEN IGENOM.

KÄNN DEN! KÄNN DEN! KÄNN DEN!

Förlora inte Hoppet när ni är så nära.

Dessa “avslutningsdagar” är när ni måste samla mer och mer styrka, bli redo för det som kommer.

Ändå har ni sagt att en världsomspännande nedstängning kommer att komma. Whoop dee do!

Ja verkligen, och sedan kommer fyrverkerierna … så att säga att förberedas.

Vet inte vad det betyder exakt, men förstå vad jag menar. Saken är att ni talade om denna Fas Två för över ett år sedan.

“När” vi sa det, Blossom, är inte frågan. Bara för att det i er tid har gått mycket tid, betyder det inte att det inte ska ske.

För att vara ärlig så händer det så mycket att jag hade glömt allt om det. Många över hela världen är nedstängda, men inte alla samtidigt.

Ändå kommer det att bli så … och när det är så … vet att bollen kommer att rulla igen … nya hjul har satts igång, skulle vi säga.

Kan inte vänta! Förväntningarna på det här och det där, som aldrig slår fel med att det inte händer … har gjort att alla känner sig så besvikna.

Ändå vet du att det händer så mycket … inom dig kan du känna detta, eller hur?

Nej! Måste vara ärlig. Nej! Jag känner bara att allt slängs ner i toaletten och vilken dag som helst nu kommer någon att dra i kedjan!

Vänta och se, Blossom Goodchild … vänta och se.

Vad mer kan vi göra!

Vi är medvetna om att du känner att denna kommunikation inte har varit till nytta.

Jag säger inte det. Jag undrar bara vad mer som kan sägas … av er eller någon annan. För tills något stort händer för att skaka om oss på ett bra sätt har ni sagt allt som finns att säga om vad vi ska göra för att hänga med där inne. Ni kan inte prata bredvid munnen verkar det och jag förstår det. Åh, jag vet inte! Vi fortsätter, antar jag. Jag tänker inte på er på något sätt. Inte alls. Det är precis som det är just nu.

Verkligen, Blossom och Alla. Det är precis som det är.

Och jag ger er Tack för att ni har kommit överhuvudtaget. Det gör jag verkligen. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Uppdatering om min man Goody. Han har hämtat sig från för tre veckor sedan. Er kärlek och ert helande hjälper mer än ni vet. Snälla sluta inte! Vi är båda så hedrade och tacksamma för er. Tack så väldigt mycket.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...