Änglarna via Ann

Meddelande från Änglarna

6 september, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ibland kan världen verka överväldigande för er. Ni kikar ut och ser smärta och lidande, krig och våld. Dock, från himlarna, ser vi ljus som försöker att stiga upp, även i de mest hårda av människohjärtan. Så många vill att deras perspektiv skall erkännas. Så många önskar att andra ska förstå deras smärta. Och oavsett om de erkänns eller inte, så längtar varendaste en av alla själar på denna planet efter att återfå kontakten med godheten och ljuset inombords. Det är därför ni inkarnerade från första början.

 

Så när ni ser krigen och våldshandlingarna på er jord, istället för att bli ledsna och förtvivlade, kom ihåg att ni kan göra något åt det, om inte på ett fysiskt plan, så definitivt på ett energetiskt, där alla tankar och känslor har sitt ursprung. Ni kan säga till er själva, ”Vet du vad…det här är inte mitt krig. Detta är inte min läxa. Det här är inte ett spel som jag väljer att spela. Jag skall be för alla inblandade. Om jag kallas att göra det, så ska jag hjälpa till på varje konkret sätt, men om inte, så kommer jag att välja att bidra till sanningen, freden, harmonin och skönheten i livet. Jag väljer fred i mitt eget hjärta, sinne, liv och samhälle.”

 

Sedan kära ni, välj fred. Välj att inte kriga med er själva. Var snälla mot era kroppar. När ni kommer på er själva med att ge självkritik, omfamna er själva istället. Stoppa våldet på insidan. Välj att undvika draman och dispyter med andra. Om deras perspektiv inte matchar era egna eller hur ni väljer att leva era liv, gör förändringar. Gå iväg. Börja processen att skapa ett nytt jobb, eller en livsövergång. Bättre att gå sin väg i fred än att stanna i en situation i krig.

 

Var fredsmäklarna –  de som väljer att sända kärlek och böner till och med för dem vars agerande är så mörkt att ni inte kan föreställa er att de har något ljus inom sig. Sänd kärlek till dem i era liv som sårat er för de är också i behov av en upplyftning. Och skicka även kärlek till de delar av er själva som ni skulle vilja utrota, för till och med de behöver kärlek för att transformeras. Lyssna på andras perspektiv även om ni inte håller med, för varje tanke, varje känsla, varje önskan har sin plats på planeten jorden, oavsett om den platsen är i ”ert utrymme” eller inte.

 

Gud välsignar er, kära ni. Det är både en utmanande och en spännande tid att vara på jorden. Vackert, nytt ljus stiger upp, men som alltid kommer det att röra upp dem som är förlorade i missförstånd tills de också kan omfamna en högre och vackrare verklighet.

Ni kan leva och förbli i den himlen precis här, precis nu.

 

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...