Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 1 september, 2018

Änglarna, 1 september 2018

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

I en värld med många sanningar är det viktigt att granska frågorna, ”Hur vet du när du kan lita på någon?” ”Vem litar du på?” Det här är särskilt viktigt nu när ni har tillgång till en sådan flod av information och åsikter på Internets sociala medier.

Ni vill alla lita på det som sägs men ändå är många av er försiktiga, eftersom ni har fått ert förtroende sviket. Så hur håller ni er öppna för livet, för andra människor, öppna för att höra många olika åsikter och samtidigt hedra ert eget hjärta?

Svaret, mina kära, är att lita på er själva, för det Gudomligas röst och energi som finns inom er, kommer aldrig att ge er felaktig information eller vägledning. Som vi diskuterade förra veckan, den här vägledningen sker alltid i nuet.

Det finns bara en auktoritativ Källa i Universum – en som känner alla hjärtan, alla åsikter och alla sanningar. Detta är den Källa som bor inom er och talar till er i varje ögonblick, genom ert hjärta och era känslor. Det här är Källan som knuffar till er lite lätt när ni ser beteenden som inte riktigt fungerar och säger till er: ”Se upp, den här personen är inte omtänksam, snäll eller ärlig.” Det här är Källan som får er att slappna av och känna er väl till mods när något eller någon är bra för er, och antingen sjuk eller spänd när de inte är det.

Detta är Källan som alltid kommer att berätta vad eller vem ni kan lita på i varje ögonblick.

Så när ni bestämmer er för att lita på någon gör det då, eftersom hela er kropp kommer att kännas avslappnad omkring dem, på grund av att de beter sig konsekvent och därför att ni känner i ert hjärta att deras ord ger genklang inom er. Om plötsligt någon som ni tidigare litade på inte längre känns på det viset i ert hjärta, var då öppna för att saker och ting kanske har förändrats. Lita på era egna inre känslor. Lita på ert eget hjärta med ett undantag – lita inte på er rädsla!

Lita bara på de känslor som känns neutrala för de är vågorna av er vägledning. Rädsla är helt enkelt rädsla.

Tvivla aldrig på era egna känslor. Det som är rätt för någon annan behöver inte vara rätt för er. Vad som är sant för någon annan kanske inte är sant för er. Lita på ert inre väsen i varje ögonblick, för det är Rösten som aldrig kommer att svika er.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...