Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juni 2022

 

   Förhindrar Reptiler, AI och Kabalgrupper Uppstigning?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter den naturliga evolutionsprocessen där på Jorden och försöker uppmuntra er alla att delta i den medvetet och med avsikt. Med andra ord, vi vet att det finns många människor där ute som säger till er att de har genvägen, sättet att kringgå allt arbete och att ni kan växa med stormsteg om ni bara använder den här tekniken eller den här enheten. Men den naturliga evolutionsprocessen är det bästa sättet att höja er medvetenhetsnivå, och vi ser hur ni alla deltar i den naturliga evolutionsprocessen, medvetet och undermedvetet, och vi vill bara att ni ska förstå att det gammaldags sättet fortfarande är det bästa sätt att utvecklas och stiga.

Ni vill meditera, bearbeta era känslor, erbjuda förlåtelse och fokusera på er vibration. Ni vill vara medvetna om era tankar och de ord ni säger, och i dagens värld, de meddelanden ni skickar elektroniskt. Ni vill vara medvetna om dessa saker eftersom de är så mycket mer kraftfulla än allt som händer utanför er eller något som kan knuffa er eller tvinga er till ett mer upplyst tillstånd.

Och vi säger det med full vetskap om att ni får hjälp utifrån, men den hjälpen är alltid tänkt att få er att fokusera mer inåt än vad ni för närvarande är och för närvarande gör. Så ni har ett val att göra när det kommer till er andliga utveckling. Ni kan titta på förutsägelserna om medicinsängar, och solblixtar och saker som kan lösa alla problem i er värld med ett enda knapptryck, eller så kan ni välja att ta mer kontroll över er andliga utveckling genom att ägna mer uppmärksamhet åt vad som händer inom er. Det är en av de största fördelarna med meditation. Meditation ger er mer medvetenhet, och med mer medvetenhet kan ni göra fler förändringar, de förändringar som behöver göras, de förändringar som kommer att göras på ett eller annat sätt.

Att ta på sig sitt arbete medvetet är den mycket bättre och enklare vägen, för om ni skjuter upp saker och trycker ner saker, bryter de till slut ut ur er, och då har ni en större röra att städa upp medan ni gör det nödvändiga arbetet med er själva. På senare tid har vi lagt märke till kraften i gemenskap för människor. Med andra ord, många fler människor söker kontakt med sådana som oss, och vi hjälper er att ägna mer uppmärksamhet åt vad ni tänker, känner och vibrerar, men vi erbjuder också en högre vibration till er, och det är en inbjudan som vi sänder ut för att ni ska gå med oss ​​i de högre vibrationella världarna.

När ni gör anslutningar når ni upp, såväl som in, och det är genom att nå upp vibrationellt som ni gör en enorm inverkan på er normala utgångsvibration. Det behövs för varje individ för att kunna hantera uppstigningens energier. Annars, som vi sa, gör ni det bara svårare för er själva genom att ignorera allt som händer inom er och leta utanför er efter svaret, eller efter E.T.s som kommer att svepa in med sin mer avancerade teknologi för att göra allt bättre för mänskligheten. Vi vet att det finns mycket fokus på A.I., och reptiler, kabalgrupper och så vidare, och tanken att de alla måste besegras innan ni kan komma åt sanningen om vem ni är inom er, och inget av det är sant. Allt detta hindrar er bara från att fokusera på det som verkligen är viktigt, vilket alltid är vad som händer inom er.

Och så, vi är glada över att vara en av många grupper och varelser som ni kan nå ut till för anslutning eftersom vi vet att vår vibration är till hjälp. Vi ser den inverkan som våra energiöverföringar har på er alla, och vi vet att ni, som det uppvaknade kollektivet, är redo att inte bara ta emot dessa högre frekvensvibrationer, utan också att sprida dem till era medmänniskor. Och det är så ert sökande efter anslutning hjälper alla, oavsett om de söker det och oavsett om de lyssnar på allt ni säger. Detta är en av era många gåvor som ni måste ge till era medmänniskor, och alla drar nytta av den speciella gåvan av anslutning.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...