Änglarna via Jenny, 9 mars 2018

Änglarna via Jenny, 9 mars 2018

Änglarna via Jenny

En Välkomnare av Nåd

 

Publicerad  9 mars 2018

Du är en välkomnare av Himlens nåd. Låt de vackra Änglarna, dina Änglar, komma in i din dag just nu. Säg det i ord så enkelt: ”Kära Änglar, var med mig idag på alla mina vägar, på alla sätt ni kan styra mig och stödja mig.” När du säger dessa ord, känn din andning lätta och dina axlar slappna av. Vi är med dig. Varje situation kan förbättras genom din inbjudan, så att de stora krafterna som verkar i universum kan flöda genom dig. De kan lätt flöda genom dig idag, just nu.

Oavsett om du möter en gammal vän eller hälsar en stor grupp, är dina energetiska utflöden vårdande. När dina interaktioner utgår från hjärtat är det goda det naturliga resultatet. I alla fall, om din avsikt är god vilja och klar överföring, så kommer det att bli så.

Du har levat i många månader med den yttre oron tilltagande. Stora förändringar syns vid horisonten – en stor storm kanske du säger. Du kan känna det i luften och i dina ben. Inom dig kan gamla mönster fortfarande uppstå, men sett med tydlighet är de möjligheter till tillväxt. Det kan finnas fantastiska öppningar. Vet att vi är med dig genom alla dessa fluktuationer. Låt någon liten magi också komma in med stormen.

Återigen säger vi, Förtroende. Med ditt exempel inspirerar du till förtroende, vilket gagnar alla. Bär detta förtroende väl och känn det själv. Stora saker är under utveckling. Ditt starka och stabila Ljus är en jordande kraft. Du är perfekt precis som du är. Även nu gör du mer än du förstår. Det kommer att bli bra.

 

Vi älskar er. Vi älskar er, kära varelser av Ljus. Vi älskar er.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...