Anna, Mormor till Jesus via Galaxygirl 5 november, 2018

 

Anna, Mormor till Jesus

via Galaxygirl

5 november, 2018

 

Ja min kära, det är jag, Jesu mormor Anna. Åtminstone är det vad ni numera kallar honom. För mig var han och kommer alltid att vara Yeshua Ben Joseph. Åh, det var tider i mitt minne, när jag vandrade bland er. För jag hade verkligen många äventyr som hänförde mig och fick mig att tänja på mig själv. Generellt är inkarnerandet en svår uppgift, mina vänner, och ni har valt en synnerligen ansträngande tid att träda in i Jordens fält. Men ni gjorde det med ett högre syfte, en högre kallelse, för att låna ut ert ljus till det mänskliga kollektivet och tillsammans, med full styrka, likt den som höjer sig över de tyranner som tänkte trycka ner er och som har gjort det alltför länge, som det ser ut. Jag säger ”som det ser ut”, mina vänner, för allting är inte som det ser ut att vara. För när ni vistas i den mänskliga kroppen, så är en del av överenskommelsen att glömma vilka ni i sanning är. Men nu är det dags att minnas, eller att minnas på nytt, som Arkturierna gillar att uttrycka sig. Så är det.

Ni börjar komma ihåg vilka ni verkligen är. Och jag kan försäkra er om det, för jag känner er bortom det rike där minnena har gått förlorade eller har skalats bort. Jag kommer från en plats bortom tiden, jag är precis såsom ni är, mina vänner. Vi består av densamma Källans energi, vi återupplever minnen och skapar nya i detta högst underbara ögonblick som är Nuet. Jag ser att många av er är rädda för att sträva efter er sanning, vilket på den senaste tiden har varit samtalsämnet bland er. Hur gör man detta, i en värld, i en sfär där sanningen inte uppskattas och har blivit förvrängd, till förmån för fördelarna hos de få som gör att många dukar under? Hur ska man lysa med sin strålande sanning, sitt ograverade och fria ljus, i de underbara begynnelserna av Nuet som prickar ut era liv? Ni talar med kärlek. Ni ser med kärlek. Ni lever genom kärlek. Och denna kärlek ger er styrkan att utföra de svåra uppgifter som ni kanske snarare skulle springa iväg från. Vad gäller de andras svar? Det spelar ingen roll, eller hur? Det stämmer att de reflekterar vad deras egna inre demoner visar dem. De reflekterar med sina reaktioner vad som utgör ett fönster för er att se igenom till sina egna förståelser och det blir till ett verktyg för undervisning för er.

Älska dem där de befinner sig, inte var de inte är. Bli inte frustrerade över att de kanske inte är på er nivå eller på en nivå av förståelse där ni tror att de borde befinna sig. Det är dömande i sin sannaste form och det är bäst att inte sitta på den tronen. Se dem i stället genom kärlekens ögon och älska dem där de är. Ni kommer att få flera tillfällen att göra detta, naturligtvis, eftersom ni är de huvudsakliga vägvisarna i denna dyrbara, känsliga tid av uppvaknande. Småbarn krånglar och gråter när de är oroliga, eller hur? Det är betingningen av rädsla i denna sfär som måste förändras. Jag Anna, kan se detta och jag sänder mitt ljus och min livsström in till er, om ni kan ta emot den, som en tröstande balsam av lugnande honung och jag sänder örtblandningar av tröst och healing till era trötta fysiska kroppar. Det stämmer att det förekommer många mysterier i en fysisk kropp som står i färd med att uppstiga och många av er har gått igenom denna akt av själv-uppenbarelse och av uppstigning inom det fysiska ett flertal gånger och dessa ord är bekanta för er och förorsakar en rysning i hjärtat. Javisst. Ni kan minnas. Många av er var Esséer eller befann er inom sådana samhällen av upplysta individer som var utspridda över hela jordklotet vilka utövade de heliga healingkonsterna, kopierade texter och åt ren föda, levde enkla fria liv, ograverade från samhällets många ”borden” och ”får inte”. Och därmed leder mina ord till tröst för er. Det är bra att de gör så, för jag är specifikt begåvad med healingkonsterna och har haft måna livstider med övning, vilket även ni, mina vänner, har haft! Det har ni!

Jag har hopp om att dessa ord rör upp era minnen som en lugnande bubblande gryta med en läcker soppa, vars arom sveper ner längs kullen från det varma köket och lockar ert inre till näring. Den näring som ni söker efter finns inom er, mina underbara, mina vänner. Ni är mästare i alkemi. Och nu har ni ett majestätiskt tillfälle att få göra det huvudsakliga höjandet av dessa en gång i tiden giftiga energierna på Gaia som nu blir rensade och renade av så många och därför uppmuntrar jag er till att hjälpa till. Låna ut ert hjärta. Låna ut er kärlek till denna karga värld som så desperat behöver det. Och därför, kan ni se det, att inget kan vara kargt, i sanning kargt, där det finns kärlek? För kärleken helar alla sår från det förflutna och från nuet. Så mitt kärleksfulla råd till er idag, mina vänner som är förkroppsligade, är att helt enkelt älska de andra där de befinner sig, hurudana de än är. Och deras svar är inte ert bekymmer. Ifall ni fungerar inom kärlekens sanna förkroppsligande i en kropp, i handling, så kan ni inte göra fel.

Kärlek. Var kärleken, ljuset och var skrattet och lämna idag er markering, er ljussignatur och er glans ännu klarare. Världen väntar på er kärleksfulla beröring och vi ser på er från ovan medan vi håller andan, nöjda över era många framgångar som ni redan har uppnått och som vi ser att ni i den närmaste framtiden kommer att uppnå. Ta nu in mina koder av energi inom denna text till er fysiska kropp och bli transformerade till ljus, till den gudomliga Moderns rena ljus och rena kärleksessens, allt det gudomliga som omsveper er och ger er koder, varje läcker liten del av er som gömmer sig inom er med strålande ljus och kärlek. Närhelst ni önskar att jag hjälper er med er egen personliga fysiska alkemi som äger rum för så många – för de flesta av er – just nu, så hjälper jag gärna till. Det är ett nöje för mig att få tjäna, i synnerhet er i uppstigande, som jag håller så nära och kära i mitt hjärta, för vi har många gånger i det förflutna arbetat tillsammans och vi kommer att göra det under så många möjliga framtida tidslinjer. Jag är er Anna, Jesu mormor. Jag sänder en himmelsk kyss på ert kronchakra med en boost av ljusenergi vid denna tid.

Var i frid. Var i frid! Allt är väl! Sätt er i min energi-omfamning, min healing-balsam och var ett med mig, med er själva. Ni är gudomliga. Det är allt för denna gång, mina dyrbara vänner av ljus inom den täta kroppen, som inte länge till kommer att vara så tät! Jag är er dyrbara Anna och ni är mina vänner. Vi ska träffas igen, försäkrar jag er. Var i frid.

 

~ galaxygirl

Galaxygirl channeled texts

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...