Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 5 november 2018

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 5 november 2018

Per Staffan 6 november 2018

Hälsningar vänner, upplysta mästare. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Och vi önskar att svepa in er i våra armar i en härlig balsam av kärlek i det här dyrbara Nu-ögonblicket. Känn kärleken och ljuset pulserande runt omkring er. Känn det under era fötter när som Gaia skickar upp kärleksvågor till er. Känn det i din form när din Kundalini expanderar och kontrakterar. Känn det när sylferna rör ditt hår och när vinden blåser bort någon kvarstående ångest. Det är en glimt av den högre dimensionella omgivningen som ni tränger in i, i detta Nu-ögonblick, vänner. Dra dessa energier till er, föreslår vi, och när ni gör det blir era hjärtan och era former lättare, mer lysande och allt mer tillfreds.

Fred skickar vi er denna dag. För er värld är i desperat behov av det, men vi ser det som att det redan händer, för ni är innehavare av denna frekvens av fred. Och så får vi föreslå att när du går igenom din upptagna 3D-dag så innehåller du inom din kärna dessa kodningar av fred, med dina inre vattenfall av kärlek, glädje och ljus, välsignande alla som du interagerar med? Och därmed sprider du vågen. För ni är nyckelaspekter och komponenter i denna energetiska förändring, vänner. Vi har sagt detta många gånger, men kanske är det dags i det här dyrbara Nuet att du ska tro på det och äga dessa sanningar som din verklighet, och vara de avatarer, de superhjältar som vi redan ser er som.

Vi håller er högt värderade och vi lämnar er med den här fredens mantel som du alltid kan hävda som din egen och slingra runt omkring dig när som helst så att du inte bara känner vår kärlek och våra armar runt omkring dig, utan att allra viktigast, du välkomnar dessa energier av ren Källkärlek inom ditt hjärtutrymme, vilket givetvis kommer att driva dig ännu mer mot din andliga resa för uppstigning och mästerskap. Må vi försiktigt påminna dig om att det inte handlar om dig själv och din egen personliga uppstigning just nu, för ni har varit där och gjort det redan, vänner. Det här handlar om Gaias uppstigning. Och så, i dessa tysta ögonblick av kontemplation och högre dimensionella energier, skulle ni vara snälla och komma ihåg att jorda dem i Gaia, varvid ni båda kommer att lyftas upp och renas? Där. (Djupt andetag). Vi tror att vårt nuvarande meddelande nu är komplett. Vi lämnar er i välsignad frid och vi älskar er väldigt mycket. Vi är det Arkturiska Kollektivet.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...