Skaparna via Daniel Scranton, 6 november 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 6 november 2018

Per Staffan 6 november 2018

Att Integrera Aspekterna av Vad Ni Gör ∞Skaparna

”Så det finns många val som du möter genom din dag, och det finns många sätt på vilka du kan närma dig varje val. Där är perspektivet på vad det är som du som individ försöker få ut ur de två valen eller tre valen eller hur många val du har, och vilket som ser mest frestande ut. Du kan också titta på dina val som möjligheter till expansion som alltid finner sin väg till dig. Så av de val som ligger framför mig, vilket ser ut som att det har den största möjligheten till expansion? Och du kan också titta på dina val ur perspektivet av det största och högsta goda av allt.

Och vi tror att det är möjligt att undersöka valet med alla tre olika perspektiven i ditt medvetande. Vi tror att det är möjligt att vara till tjänst, för att få din expansion och att samtidigt få den erfarenhet som är den roligaste för dig som individ. Du kan se allt i ditt liv som möjligheter till din egen personliga expansion, din egen njutning och det servicearbete som många av er letar efter att göra.

När du säger att du inte vet vad du är här för att göra, brukar det innebära att du letar efter något som du kommer att göra varje dag, konsekvent och få något i gengäld för. Och sedan under resten av din dag och resten av din tid behöver du inte tänka på vad det är du gör så mycket. Det kommer inte att vara så att du letar efter att vara till tjänst och för att få din expansion i dina fritidsaktiviteter. Och vi säger att du inte behöver göra en så tydlig skillnad mellan vad du gör för din ekonomiska försörjning och vad du gör med din fritid. Och du behöver inte göra en sak för att vara till tjänst och göra ditt expansionsarbete och en annan på din fritid, din roliga tid.

Allt kan vara en kombination av alla dessa saker om du tillåter det att vara möjligt för dig. Så därför rekommenderar vi att du har de perspektiv som vi har skisserat för allt du gör, för varje beslut du fattar. Vi vill att du ska leva medvetet, och vi vill att du ska ta hänsyn till alla dessa olika aspekter av vad det är du gör. Så om du gör något som traditionellt är något du vill för service, eller något som du skulle göra för att utöka ditt medvetande, varför inte göra det roligt också? Varför inte göra det njutbart? Och om du är ute efter att ha roligt, varför inte blanda lite med din önskan att vara till tjänst?

Det finns inga verkliga skillnader mellan dessa aktiviteter och mellan de perspektiv som du har på vad det är du gör. Men när du gör de här linjerna i sanden och du säger: ”Det här är när jag är mitt andliga jag, och det här är när jag är mitt roliga jag, och det här är vad jag gör för min inkomst”, då skapar du dessa hinder och du lever i den segregerade världen. Vi ber dig att lägga ihop allt och leva ett integrerat liv, ett som du kan njuta av och ett som du också kan känna är en andlig strävan, ett andligt mål, en andlig resa. Att leva, älska och skratta, allt på samma gång. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...