Trädkollektivet på Nova Gaia via Galaxygirl, 6 maj 2019

Trädkollektivet på Nova Gaia via Galaxygirl

6 maj 2019

 

Hälsningar, vänner på Gaia, av vågen, av evig kärlek. Vi är Trädkollektivet på Nova Gaia som erbjuder vår milda bris av de nya energierna till er i detta högst heliga nu. Vi ansluter oss till ert trädkollektiv på uppstigande Gaia och när ni kommunicerar med dem så kan ni kommunicera med oss, om det är er avsikt. För allt är ett massivt inter-nät av ljus nu då dimensionerna går samman och blandas. Våra rötter växer nu mycket djupt in i er sfär, er sfär i förändring, där allt inte är som det till synes verkar. För det finns nu magi i er bris där ljus fattades, där kärlek och nya ljus-kodningar dansar på vår bris som vi kärleksfullt sänder åt ert håll. Känner ni det oerhörda i denna enkla sanning?

Portaler öppnas överallt omkring er. Djuren känner det med djup glädje då de kvittrar och sjunger en ny sång med stor förväntan på det nya. (Jag blir plötsligt bombarderad med kvitter från murmeldjur, fåglar, hundar och skrattande barn). Livet hittar alltid en väg, som en av era filmer har sagt. Vi säger kärleksfullt att livet alltid hittar en väg. Och den Stora Modern har sett till att hennes kärlek hittar er, käraste stjärnfrön. För ni är förändrarna och ert ljus och er kärlek, era identitets-frekvenser har adderat mycket ljus från de andra-världsliga sfärerna i de högre tidslinjer ni kallar hemmet, och det har gjort en enorm skillnad.

Se fåglarna i sina nästen, högt uppe i våra stora starka grenar. Orädda slumrar de, de föder sina ungar och vilar glädjefyllt i vår närvaro. En stor lektion. Vila i kärlekens armar, i det nya, i den stora stillheten i alltet och var lugna. Vi träd är mäktiga, starka. Vi låser oss i vårt nätverk och ingjuter det med hopp, med kärlek och ljus från Nova Gaia där er framtid väntar om ni väljer det. Vi rekommenderar det. Frekvenserna här är vederkvickande, underbara. Frid ligger bokstavligt talat i vinden. Vi är längre här, vilket ni också kommer att vara. För era bördor kommer att lyftas och era skuldror kommer att vara raka, starka, säkra.

Vi är Trädkollektivet på Nova Gaia. Hör vår milda viskning av frid och var tröstade. Vi finns alltid tillgängliga om ni vill få kontakt. Det enorma inter-nätet av ljus stramar åt, kramar, frisläpper det förflutna och lugnar det nuvarande. Er framtid är säkrad. Tålamod, unga träd. Låt era rötter växa djupt in i kärlek och ni kommer att se att Nova Gaia återigen är omkring er. Vi säger ”återigen” för många av er har varit här många gånger. För ni är också brobyggarna och era avsikter hjälper starkt i ansträngningarna att sammanföra världarna. Våra rötter växer djupt, ja, men kom ihåg att kärlek alltid är den djupaste kraften, det pulserande ljuset, det kosmiska andetaget, som binder oss alla samman. Andas i denna kosmiska kärlek och luta er mot oss och hitta er plats i kosmos djupt inom er. Det finns inte plats för något annat än frid här. Vilken glädje! Vi är era vänner och mentorer om ni så väljer. Träd är de klokaste, om ni väljer att lyssna. För vi glömmer inte som ni måste när ni kommer. Vi minns mycket och har ord och kodningar för de kloka som tar sig tid att sitta, att vara, med Gaia, med oss. Vi är ett. Våra rötter stöttar era fotsulor och vi omger er med vårt ljus. Vi är Trädkollektivet på Nova Gaia. Frid. Var i frid och njut av de nya möjligheter som omger er. Var i glädje.

-galaxygirl

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...