Anshar från Inre Jorden via Inger Noren, 15 mars, 2020

 

2020-03-15

 

Anshar från Inre Jorden

Var hälsad store mästare. Det är en ära att få tala med dig på  detta sätt och vi är glada att få möjlighet att tala genom denna kanal angående livet i Agartha i Inre Jorden.

Vi har konstaterat att människorna börjar bli mer och mer medvetna om den vackra planet som kallas Jorden de lever på. De har även insett att värna om miljön, djuren och varandra har väldigt stor betydelse för den fortsatta uppstigningen. Moder Jord är så glad för att fler människor än någonsin har vaknat och ljusarbetarna gör ett fantastiskt arbete för att höja medvetenheten för människor och djur genom att skicka av sitt ljus runt världen.

Även vi i Agartha blir påverkade av denna höjning av medvetenhet och vi ser med stor glädje och nyfikenhet på människorna när de flesta nu är på väg att höja sitt medvetande till en högre nivå. Vi från de inre rikena är ofta uppe hos människorna och vi kan se en stor förändring med kärlek och omsorg om varandra som vi inte har sett på samma sätt tidigare.

Vi är era kusiner men vi har inte visat oss så tydligt ännu för er men det finns de som faktiskt kan se oss som har förmågan att se. Vi följer nogsamt från våra inre riken och gläder oss åt hur långt ni har kommit och allt går med en väldig fart. Vi tycker att det är så spännande för vi älskar vår Moder Jord och vi älskar er alla så otroligt mycket.

Med kärlek Anshar från Inre Jorden

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG ÄR

Du gillar kanske också...