Ivo från Vega via Sharon Stewart, 15 mars 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart

15 mars 2020

Vad Händer Härnäst på Jorden

Mitt inlägg idag: Mike Emery kommenterade: Stora förändringar på väg – eliten kommer att bli kraftigt baktalad. Det kommer att bli något som påminner om lynch-mobbar då allmänheten får reda på det fruktansvärda skördandet av barn.

Jag hoppas att det inte blir så men vi är inte så bra på förändringar. Det här är bara början, håll i era hattar och ert förnuft, för resten av befolkningen kommer att få spel.

Jag: Ivo, jag vill gärna diskutera detta. Först och främst, du säger inte bu eller bä angående om detta är den Globala Återställningen, men de flesta av oss som har följt dessa händelser är ganska säkra på det är den. Med Trump som sänder beväpnade soldater till Italien, uppenbarligen utan masker, och personer som Bill Gates, som kliver av sina VD-jobb, och tydligen är det många fler som gör det.

Det är en bra utveckling, men jag skulle vilja se dessa personer inlåsta in på Guantanamo med nycklarna bortkastade.

Ivo: Det här är bara början, min älskade.

Jag: Hur mycket får vi se?

Ivo: Om jag berättade det så skulle jag skvallra, dock är det mycket som ni inte får se.

Jag: Hur mycket av hela bilden får vi faktiskt se?

Ivo: Mindre än 50 procent. Det finns mycket mer.

Jag: Ok, det låter vettigt. Så vi är i en situation på jorden där vår framtid mejslas ut av människor vi inte vet om vi ska lita på eller inte. Sanningen är att inte alla litar på Trump.

Ivo: Och det är det som är problemet, min älskade. Ni har inte ännu något förenat medvetande. Om ni hade det skulle ni alla vara inkluderade och skulle ombes att samarbeta. Men ljusarbetarna är ombedda att arbeta med oss (GFL) och Alliansen och Motståndet, och Delta styrkorna, medan ni sover på natten, när ni faktiskt har ett förenat medvetande och är kapabla att förstå den större bilden. Det kan ni faktiskt inte, som ni är nu, med ert begränsade sinnestillstånd.

Jag: Åh, jag förstår. Jag har hört vissa optimister tala om att positiva Utomjordingar kommer att landa nästa vecka.

Ivo: (Skrockar) Det kommer de inte. Som vi har sagt, avslöjande är en personlig process, inte en grupprocess. Då ni blir redo att träffa oss enskilt, kommer ni att göra det. Det återstår mycket förberedelser för att ta er ur ert tillstånd av rädsla och överlevnad för att vara i ett tillstånd där ni kan emot oss med kärlek.

Jag: Jag förstår att du gjort under med mig!

Ivo: Du börjar minnas. Essensen i vår relation lämnade dig aldrig, min älskling.

Jag: Ja, jag försökte återskapa den här på jorden. Jag vet också att du gjort mycket för andra, för alla kommenterar hela tiden hur mycket de älskar dig.

Ivo: Och jag älskar dem också. Varenda en av dem.

Jag: Så låt oss titta på Mike Emerys kommentar. Den här veckan springer människor runt i affärer och köper upp allt toapapper. Och nu börjar andra varor ta slut.

Ivo: Ja. Du förstår, det är av rädsla och själviskhet som de hamstrar så mycket de kan, och nu marknadsförs toapapper på era säljsidor till enorma priser.

Jag: Överpriser, ja.

Ivo: Så ni måste faktiskt förstå att det finns vissa som är beredda att acceptera den nya verkligheten, som har arbetat för den, men majoriteten på er planet är fortfarande fast i sitt rädslobaserade, överlevnads-sinnestillstånd. När vi släpper information, kan vi bara släppa så mycket att ingen av er har möjlighet att lägga er i pågående process. Vi önskar verkligen att fler av er kunde komma ombord och arbeta med oss, men som det är nu är det ännu inte möjligt.

Vi ber er hjälpa oss individuellt eller kollektivt i massmeditationer, och detta är underbart. Vi matar er med ett nytt narrativ som faktiskt hjälper att stabilisera tidslinjerna mot den kaotiska effekten från dem som är av lägre frekvens. Ni är medvetna om Sanningen, bara inte hela sanningen. Många av er argumenterar fortfarande mot den.

Jag: Jag vet.

Ivo: Den här gentlemannen har rätt i sitt antagande att om människor på er planet skulle få veta vad som hänt många av era barn, så skulle de skapa kaos. De skulle reagera. Den Galaktiska Federationen och andra som hjälper till i er frigörelse har uppgiften att mata er med den information ni behöver för att känna er mer trygga, och i de fall någon skulle reagera i alla fall, att minimera effekten av deras reaktion. Vi försöker inte starta upp någon krigszon på er planet. Vi försöker avsluta en.

Era reaktioner, individuellt och kollektivt, är viktiga. Ni är alla medvetna om att ha en så hög frekvens som möjligt hjälper er att vara på en mer positiv, mer välgörande tidslinje.

Vi måste kolla upp hur mycket sanning vi berättar för er gentemot er kollektiva reaktion. Som ni förstår spreds verkligen viruset av kabalen för att orsaka panik. Och vi vill undvika det så mycket som möjligt. Vårt folk sänder energier för att stabilisera era sinnen, dock finns det en del i mycket instabilt tillstånd på er planet, i mycket lågfrekventa sinnestillstånd.

Den Sanning ni tar till er är beroende av er nuvarande frekvens. När ni höjer er frekvens, kommer ni att kunna lära er mer av sanningen. Så enkelt är det.

Angående vad som kommer härnäst, titta bara på. Nyheterna kommer till er. Många av er är mycket skarpsinniga och förstår vad som ligger bakom offentliga handlingar som er POTUS och andra gör. Och ni sprider den kunskapen för att skapa lugn. Det är till stor hjälp.

Jag: När tror du dessa uttalanden om sanningen kommer ut?

Ivo: När er värld är rensad från mörker och ert folk är de enda som har en låg frekvens, så att er reaktion inte kan användas mot er av er elit.

Jag: Ja, men folk kommer att bli tokiga och slåss med varandra.

Ivo: Det är deras rätt.

Jag: Ja, du varnade oss i ”Vad Du Behöver Veta Nu” för de nästa 20 åren. Att vi borde hamstra på både lång och kort sikt och att människor kommer att skapa upplopp. Det gör de redan.

Ivo: Vi gör så mycket vi kan för att lugna er, men ni har er fria vilja. Det här är fortfarande en zon med fri vilja.

Jag: Jag hörde Ashtar säga att de ska sätta upp ett frekvensstaket runt planeten så att människor inte längre kan överfalla varandra. Att slagsmål kommer att vara omöjligt. Är det sant och om så, hur långt har det staketet kommit?

Ivo: Det är sant. Er värld kommer att få nya zoner, min älskade. Dock, just nu måste ni förstå att negativiteten måste transmuteras.

Ni kan lätt skydda er mot andra som vill angripa er. Höj bara er vibration och släpp er fri från behovet att skydda er själva. När ni skyddar er själva, inbjuder ni faktiskt till angrepp. När ni inte skyddar er själva, har ni släppt er halva av någon handling som skulle skada er.

När ni fortsätter att attackera andra, då kan ni i er tur bli attackerad. Så när ni förlöjligar andras inlägg på Facebook, då har ni den attackmentaliteten – och detta måste släppas. Allt attackerande måste bort. Annars kommer ni att bli utsatta för attack, till den grad att ni begär det för att kunna släppa ert behov av att göra det själva. Livet är en spegel och andra projicerar tillbaka till er det ni har undertryckt inom er själva eller sådant ni aktivt har ägnat er åt som inte är i linje med universell lag.

De som vill åka in till staden och attackera andra på gatan som protest är av ett sinnestillstånd. De som vägrar är av ett annat sinnestillstånd. Det är mer sannolikt att ni blir attackerade om ni har en aggressiv natur.

Jag: Ja, jag har blivit attackerad hela livet därför att jag varit ”för trevlig”.

Ivo: Och ja, med en far som din, narcissisten som angrep sin egen familj, vilken del av din natur tror du att du undertryckte med att vara ”så trevlig”?

Jag: Åh, ja. Min aggressiva sida. Min ilska.

Ivo: Som du fortfarande försöker dämpa, men som tack och lov kommer ut. Du känner det som att du tappar kontrollen när den kommer ut, men du måste erkänna den som en undertryckt del av ditt ego.

Jag: Det är nånting, helt säkert.

Ivo: Du tenderar att kanalisera den till din musiksmak som är högljudd, fräck och ofta använder makabra texter. Så, känner du dig inte som din far när du blir så arg?

Jag: Det gör jag. Och ja, jag talade om Black Sabbath igår kväll.

Ivo: Då ni stiger upp släpper ni blockeringar och integrerar er personlighet. Och ni fortsätter att säga att ni handlar som era föräldrar.

Jag: Ja.

Ivo: De utmejslade detta beteende till dig, du lärde dig det som ett sätt att uppföra dig, och nu måste du släppa det, min älskade, då det inte är vem du är. Alla går genom denna process under uppstigning, att integrera er skugga, er undertryckta sida, och sedan acceptera och släppa den. Alla gör det. Och det är en tuff process för många.

Jag: Det är det.

Ivo: Vad gäller lynch-mobbar när allmänheten får kunskap om skördandet av barnen, så kommer de som utfört dessa brott redan att ha blivit arresterade.

Jag: Så vad ska människorna göra då? De kanske tågar ut och angriper slumpmässiga mål, som regeringsbyggnader eller sjukhus?

Ivo: Ni har fortfarande polisen. Om det krävs kommer er värld att åter sättas i lockdown tills känslorna lagt sig.

Jag: Man kan inte klandra människor för att de är arga.

Ivo: Det kan man inte, men det är hur de hanterar sin ilska som de kan göras ansvariga för. Ni måste lära er förstå skillnaden. Människor blir arga hela tiden. Det är hur ni hanterar ilskan som ni måste lära er så att resultatet blir mer acceptabelt. Att lösa upp ilskan, istället för att reagera på den, är vägen framåt.

Ja, ni är fortfarande av reptilsk natur, det är ni alla. Det är homo sapiens. De som har stigit upp till homo divinicus (eller universell) är av en annan, fredligare, natur.

I din bok varnade jag om vad som kommer, så ni är förvarnade. Jag föreslog också att det vore en god idé att flytta från städerna, därför att de stora centrana är var dessa händelser tenderar att äga rum, och varför inte, eftersom era stora världscentra har omvänd polaritet. De har negativ polaritet. Det är lättare att styra människor när de samlas i större områden och sedan vända polariteten på dessa områden för att skapa ett negativt sinnestillstånd.

Jag: Det låter vettigt.

Ivo: De har sagt, ”Sök er till högre mark”, på samma sätt, sök er till områden med högre frekvens. Och bli sedan i linje med högsta möjliga för er själva. Det är mitt råd.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Ja, var så god, mina kära. Jag ser storslagna saker ske i er värld redan detta år.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Claim your FREE copy of our new book, “Earth Awakening” today! Your complimentary download is available now, at: https://www.free-ebooks.net/

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...