Sisilla i Agartha via Kerstin, 2 januari 2020

Sisilla i Agartha 2 januari 2020

Hej Vänner och släktingar på ytan. Vi som lever i Agartha, i jordens inre värld, lyckönskar er alla till det Nya Året på jordytan. Under de senaste månaderna 2019 har vi kommit så mycket närmare varandra. Min bror Tim och jag liksom alla andra här njuter av energiökningen som NI har åstadkommit. Nu är många energier från Universum åtkomliga för er, både de som har vilat i Gaias inre under långa tider och de som strålas ner till er från Universum när ni når allt ”högre upp” och alltmer närmar er Er Själva, er kärna, er essens.
Kristaller som stängt av sina energier, de har vaknat til liv och ni återtar er nära kommunikation med dem. Ni minns mer och mer av er kraft, av den tiden då ni naturligt hade krsitallerna till er hjälp, liksom i ert DNA. Allt väcks till liv i denna tid. Likaså era drakvänner som nu har vaknat helt ur sin dvala och far runt i glädjeyra jorden runt, inte endast här i vårt rike. Delfinerna, valarna och alla sjöväsen blommar upp, är gladare och vistas mer tid i haven på jordytan där ni nu kan se dem och känna igen dem.
Återseeendets glädje är här mina Älskade Vänner. Den tid då vi kan mötas fysiskt helt och hållet är nära annalkande. Vi gläds alla och är så lyckliga och lättade av denna Händelse. Vi ser fram emot det framtida samarbetet. ”För Moder Jord –  i tiden” – eller kanhända passar uttrycket ”För Gaia – UR tiden” bättre då ni nu lämnar tidens bojor för ett liv i frihet och glädje. Vi är strax förenade i Guds den Högstes namn och ni väljer sedan själva när, hur och vart ni vill ta er vidare i dimensionerna och möta Er Själva i annan form än på Gala.
All Kärlek och tacksamhet till er från oss som längtar och gläds. Genom Sisilla.

Du gillar kanske också...