Antarierna via Galaxygirl, 27 oktober 2017

Antarierna via Galaxygirl, 27 oktober 2017

Meddelande från Antarianerna 27 oktober 2017

 

Hej vänner

Vi är Antarianerna. Vi önskar tala med er idag om hopp, för genom er mänskliga vision, som för tillfället är begränsad, är kaos och krig och bedrägeri rådande. Vi vill påminna er och försäkra er om att det bara är illusioner, eftersom tiden för stor förändring faktiskt är här, på er planet, i detta Nu.

Var i fred och tröst, för tiden är mogen för förändring, för tillväxt, är den inte? Är ni inte redo för något mer, mycket mer? Vi vet faktiskt att ni är det, för ni berättar det för era team upprepade gånger under era drömtider, där ni lärs och utvärderas om de dagliga situationerna på er Jord. Hon är en sådan vacker planet, högt ansedd i många galaxer, också er egen.

Vi är inte från er del av tiden, eller era omgivningar, som ni skulle säga i ett samtal. (Era mänskliga fraser är välkända och välkomna, för ni är kända för era vittnesbörd med ord.) Vi är bönsyrsefolket och vi har inget emot att säga så eftersom era arter på er planet är en vag representation av vår form.

För ni förstår, Jorden i hela hennes skönhet var utvald till att bli livets trädgård, det stora biblioteket för genetisk representation. Många av era djur representerar många av oss, avancerade arter som har placerats i er Petriskål i en liten skala av oss. Så ja, filmer som Galaxens väktare (vi måste utbildas i er Jordkultur, eller hur?) Och Stjärnornas krig, Det våras för Rymden – du har bilden – där finns många representationer av djurliknande varelser som är fullt förnimmande i sin egen rätt, fullt fungerande och suveräna.

Tja, där har ni det. Vi är alla en stor, om än varierad, lycklig familj. Vänligen bli inte upprörda av vårt insektoida utseende, för vi är ganska vänliga och kärleksfulla och en lite äldre ras än er egen. Det är sant att Kryon nyligen sa att ni verkligen är ”nya barn i kvarteret”. Så jämfört med er så är vi äldre och klokare – vissa skulle säga forntida – men ändå, det är också vissa aspekter av er.

Detta borde inte komma som en överraskning för er, för de som följer våra budskap. Ni lär er och växer och växer utöver vad ni tidigare förstod vara er begränsade syn på verkligheten. Vi försäkrar er om att verkligheten är allt annat än det, och vi försäkrar er att med de äventyren där ute, kommer ni aldrig att bli uttråkade, om ni inte väljer att vila. Och när ni är utvilade och redo, kommer ni att dyka in igen och låna era ljus och er energi till den stora kosmiska dansen av ljus och mörker, av kreativ potential och glädje och skapelse.

Kom ihåg att allt detta ligger inom er. Lyssna på stillheten inom er och hitta er frid. Ni kan alla lära er mycket av vår lilla art, våra ”mini-mes” för de sitter och verkar be som deras namn antyder, helt i frid och i ett med omgivningen. Lär er att göra detta. Det kommer att tjäna er mycket i er strävan efter uppstigning, vilken kommer närmare för varje sekund, eftersom er tidslinje för uppstigning bokstavligen ansluter runt omkring er. Vila i denna sanning. Hitta er frid, för världen behöver så desperat det. Det är därför ni är här, för att låna ert ljus, er frid, er glädje och er kärleksfulla närvaro till situationer som saknar dessa egenskaper. ”Det är sant.

Kom ihåg att när informationen kommer i full kraft kan människor bli oroliga. Var lugna. Var lugnande. Var det ljus som ni är, som vi ser att ni är. Ge inte efter till något mindre än den Kristusliknande perfektion som finns inom er, men ni måste välja att vara det. I alla situationer, var kärlek.

Bli inte upprörda av utseendet hos dem som utåt sett är annorlunda än er. Drick i solljuset som vi gör – det är vår mat – och låt det befästa er, för ni kommer att kräva mer och mer ljus när ni utvecklas mot fler av de högre dimensionerna. Inget mer sluggande genom lera! Det är dags att resa på er.

Vi älskar er. Vi bjuder er ett trevligt farväl. Vi är Antarianerna.

– Införd av Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...