Nova Gaias Vatten via Galaxygirl | 16 januari 2021

 

Nova Gaias Vatten via Galaxygirl | 16 januari 2021

 

Nova Gaias Vatten 16.1.2021

 

(Jag hör bubblande bäckar och ser rinnande vatten falla ner från bergen ner till stränderna i Nova Gaia där de hälsas med ljudet av de milda vågorna.) Vi är Nova Gaias Vatten. Den här har kallat på oss, för våra högre energier är lugnande, klara och djupa. Vi vårdar vår moder och vi föder dem på och inom hennes form. Vi kommer att vårda dig, om du vill.

Vi är Nova Gaias Vatten. Våra energier är av det högsta ljuset, av de högre vägarna. Många läkningsmetoder används genom vår form när vi är kristallina och våra atomer surrar och sjunger gudomlighetens koder. Om du lyssnar kan du höra oss sjunga. Du hör oss i din mer utspädda nedre form i ditt rike. Vi är där ändå. (Jag ser plast i haven och känner den enorma sorgen hos havsdjuren som påverkas av den.) Galaktisk teknik kommer snabbt att åtgärda detta när allt överförs till de högre frekvenserna, var inte rädda. (Jag ser en tulpanlök som ser brun, smutsig och torr ut, sprucken och utan liv. Jag ser den nu delas upp för att avslöja den gröna löken och framtida liv inom den. Jag ser dessa lökar i hjärtat hos de uppvaknande människorna. Våra hjärtan splittas upp så att den nya tillväxten kan komma fram. Jag ser att föroreningsöarna av plast i våra nuvarande hav kommer att delas upp och skalas av på ett sätt som avslöjar en ny skönhet inuti, som ett skal som faller bort i vinden, alla nya saker som kommer.) Ja, galaxygirl. Du förstår vad vi önskade för dig. Hjärtan och planeten öppnas. Skalen faller bort i vinden, vetet separeras från agnarna, det är samma sak. Det som inte längre tjänar kan inte längre hålla resonans inom de skiftande, ständigt ökande energierna som pucklar på med stor kärlek och ömhet, men gör det likväl.

Vi är Nova Gaias Vatten. Vatten lugnar den mänskliga elektriska kretsen. (Jag ser blixtnedslag ovanför havets vågor.) Vi visar dig detta för detta är mänsklighetens allmänna känsla i denna tid. De kommande nyheterna kommer att vara chockerande. Elektriska kretsar kommer att gå sönder, kollapsa, andra kommer att brinna. Vatten kyler och lugnar den mänskliga formen, för du består av vatten. Du är elementets andedräkt i ett mänskligt paket och ditt ljus är inom. Lugnande bad omgivna av ljus kommer att trösta för de kommer att påminna dig om ditt ljus i vattnet. Det kan inte tonas ned. Det kan inte släckas. Många av er längtar efter våra vatten i er nya värld. Du kan kontakta oss nu. Känn våra energier i ditt vatten som du dricker, i vattnet du simmar i eller tvättar dig i. Du kommer att känna vår närvaro och lättheten i en ren och lycklig ande. Många äventyr väntar på dig men vet att du verkligen behövs här just nu. Ni är energiproducenterna, frambringarna av riken. Det är därför ni dras till dessa ord. Mänsklighetens hjärtan öppnar sig, ungefär som tulpanlökarna som öppnas och växer och blommar. Groningstiden är över, mänsklighetens fulla blomningstid är nära. Vi vittnar om detta. Vi ser, vi vet, vi känner, vi tvättar bort. Vi tvättar bort, med ditt tillstånd, alla bekymmer eller bördor du bär i ditt energetiska fält. (Jag känner en hink med varmt vatten släppas på mitt huvud och det känns glädjefyllt. Min panna snurrar och är varm, mitt huvud känns som att energin rör sig, mina axlar slappnar av.) En andlig lätthet kommer till människan kollektivt, men inte ännu. Tyngden måste kännas först. Och så tvättar vi dig med vårt ljus, med vår andliga lätthet, med vår glädje i de högre världarna där du är och kommer att finnas. Allt är bra.

Vi är Nova Gaias Vatten. (Jag tittar ner och ser solbrända fötter på stranden och hör vågorna bortom, känner sandens värme och hör vågorna, känner den milda vinden. Det är en plats med orörd skönhet och frid.) Vi är Vattnen i Nova Gaia. Detta är vårt budskap för idag. Var i frid i dessa förändringens tider.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...