”Antiklimax” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 30 juli 2017

”Antiklimax” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 30 juli 2017

Ofta i livet förutser vi viktiga händelser och bygger upp stora känslor i våra huvuden och hjärtan. Men när det är dags att faktiskt gå igenom erfarenhetens vändkors är det ett platt ögonblick … t.o.m. ett antiklimax i många fall.

RV är en sådan händelse, en sådan överhypad antiklimax upplevelse.

För de av oss som studerar flitigt här i slutet, vilka det finns mindre än 5000 av nu över hela världen, ger vi den statistiska avvikelsen i varje statistikanalys. Felmarginalen så att säga. Eftersom vi bara är en ordspråksartad droppe av de 70 miljoner eller så förväntade återlösarna.

0.00007143% för att vara motbjudande exakt.

Trump spelade sin roll briljant. Internationellt stängde han in Israel och Ukraina till deras egen undergång, medan han fortfarande irriterar de återstående kabalpolitikerna inom landet för att röka ut dolda kaosagenter.

McCain avslutade både den amerikanska armen av kabalen och den israeliskt kontrollerade GOP-konservativa rörelsen i en gammal tumrörelse.

Obama orkestrerade allting med Putin, Xi i Kina och de äldste felfritt. De spelade på kabalen som fioler, och har nu packat ner sina onda instrument och slängt dem på sophögen.

Det ser ut som att högre intelligens och rättfärdighet vinner till slut. Och medan det tog flera år att slutföra deras strategi var det aldrig någon fråga om deras ultimata seger.

Ledsamt nog var kabalen, fastän motiverad, svag, och saknade högre slutkommandostrategi, än mindre samordning med sina fotsoldater sent i kriget.

Illuminati, Katolska Kyrkan och den Mörka Nobeliteten, alla vek sig som en billig italiensk kostym. Skyddade sitt eget skinn när det kom till kritan. Kastade till och med varandra under bussen för att få en bättre amnesti-affär.

Översittare har inget mod. Hjältar lever aldrig på något annat sätt.

Nu kommer dessa enorma finansiella reformer med allt annat att bli kompletta. Nu kommer massorna att få lov att lösa in, problemet är det inte finns några massor som är uppmärksamma. Bara vi.

Och siffrorna du så länge har åtrått kommer att dyka upp med endast ett gnyende av intresse globalt.

Gissa vad? Det aktuella utbytesmötet blir bara en antiklimax. Kallt. Snabbt. Rikligt ja, men inte vad någon förväntade sig. Ingen pomp. Ingen ståt. Inga parader. Inga band. Inga cheerleaders.

In och ut på en timme. Wham, bam, tack frun. Nästa.

I slutändan är det bara en enkel liten valutaväxlingstransaktion som varje bankkassör kan utföra, kanske med några extra personliga trådar och familjetrustkonton att sätta upp. Visst, ett strukturerat utbetalningsprogram med definitiva villkor för ZIM-innehavare, men inga exotiska järnklädda NDA eller säkerhetsutmaningar som vi förberett oss för.

Detta kommer att hända med osannolik lätthet och obemärkthet. Det måste det. Det finns inget annat sätt.

Ett rent entimmesmöte, närhelst du är tillgänglig. Varhelst du bor.

-Hej Fru RV, varför så smygande och nedtonad?

Eftersom hon måste vara tråkig, normal, lugn och neutral för att betjäna världen. Att bearbeta så många valutainnehavare, med så höga belopp, kräver anonymitet inte notoriskhet. En bra lektion att komma ihåg om du köper det jag säljer.

All luft måste släppas ut ur RV-ballongen innan inlösen ”siffrorna” skulle presenteras. Nu är det så, här kommer de. Stor grej. Precis som Zimbabwe, som annonserar guldstandarden och återutfärdar deras valuta till 1: 1 … vad är grejen? Tänk om du hade fått den informationen för tre år sedan? Du skulle fortfarande göra baklängesvolter.

Det blir inget stort GCR/RV tillkännagivande före RV, inga offentliga valutaförändringar för internationell observation förrän långt efter att de flesta inlösare har behandlats.

Bara några 800-nummer som ges ut till envisa personer på Internet, utvalda webbplatser, som naturligtvis kommer att fungera som portvakter och dela med sig – inom loppet av minuter – till en publik på några hundra tusen – som så småningom kommer att dela med sig till en större pool på några miljoner … och så vidare, och så vidare … tills att alla som ska lösa in har gjort det.

Ärligt talat, inte en tillräckligt stor mängd av mänskligheten bryr sig längre om valutorna för att utgöra ett hot, inte ens de ivriga fans som läser detta Yosef-inlägg.

Den större valuta- och finansvärlden är helt likgiltig. Medierna är 100% kontrollerade. Marknaderna är inte bara låsta, utan nedstängda under hela augusti månad. Och ja, militären har hög beredskap, men fungerar i vanliga kläder eller uppe i skyn via drönare som ingen någonsin kommer att känna till utan en ordentlig säkerhetsprövning.

RV är en helt osynlig händelse för det otränade ögat, och utan någon sex appeal för de utbildade ögonen som har tittat på denna händelse i åratal. Det är säkrare på det här sättet. Smartare. Högre intelligent lysande, blink, blink, knuffa, knuffa … om du förstår vad jag menar.

Bra gjort Fighting Joe. En dag kommer vi att mötas. Jag kommer att förklara för dig varför Red Sox aldrig kommer att vinna ytterligare en World Series under din livstid på grund av dess baseballstadium och rabiata New England fans.

Folk, det finns inga fler pengar. RV kommer att leverera detta faktum som sanning till din värld över natten. Det finns inte heller någon mer kamp. Ingen mer dödlig kabal. Inga mer hinder för uppstigning. Ingen mer planetarisk karantän. Ingen mer falsk buse.

Bara fred. Bara kärlek. Bara överflöd. Bara tillräckligt, för absolut alla.

Själva definitionen av en antiklimax övergång av eras, som få eller ingen någonsin kommer att känna till eller bry sig om den här söndagssommarnatten i juli.

Faktum är att de som läser detta är de få utvalda som kommer att vara först i kön, sanna mina ord, ledtiden som formar de första svararna till senare möten kommer att märkas i inlösencentra.

De flesta valutahållarna kommer att sova, bildligt talat och bokstavligt.

Inte ens de som arbetar med händelsen under sekretessbelagda tillstånd kommer att känna till hela historien. Den faktiska startdagen och tiden kommer också att bli en oförskämd chock i deras system.

Detta är den energimatchning som vi har letat efter med de Kinesiska Äldre. Det är den exakta anpassningen till Guds vilja.

Emotionslös seger. Absolut sanning. Tyst nåd. Antiklimax existens.

Så vad lärde vi oss under vår tid på väggen, väntande på att världen skulle förändras?

Ju större någonting är, desto mindre måste det se ut. Till och med till punkten att inte ses av nästan någon människa på planeten. Sobeit.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling    www.st-germain.se

Du gillar kanske också...