Silesha via Losha om Iran,  Öppna Hjärtan och Avrättningar 26 oktober 2022

Silesha via Losha om Iran, 
Öppna Hjärtan och Avrättningar
26 oktober 2022
Losha, som du kanske känner henne, från kanaliseringar av John F Kennedy, erbjöd mig chansen att ställa tre frågor till en 12:e-dimensionell källa som heter Silesha. Jag tyckte att Sileshas syn på ”straff” och ”avrättningar” var utmanande, men också tankeväckande. (1)
Först några introduktionsord och sedan svaren på mina frågor.
Utdrag ur: A Message from Silesha,
Varmt välkomna till er alla. Du kanske inte känner mig så låt mig presentera mig för dig.
Eftersom min vän och kanal här, vars namn är Losha, har arbetat med sin egen hälsa och känslomässiga problem under de senaste månaderna, bestämde jag mig för att det var rätt tid att presentera mig för henne.
Hon var lite tveksam i början när hon fick veta att jag talar till henne från den 12:e dimensionen; men hon kände snabbt min energi på hög nivå av Ovillkorlig Kärlek (hon kallar det sin Bliss Event!), och hon var övertygad om att jag faktiskt var här för att tala med henne, och verkligen är från den 12:e Dimensionen. ….
Silesha lät mig ställa tre frågor till henne
(1) Vad kommer det att krävas för att det iranska upproret, nu inspirerat av iranska flickors vägran att bära hijab, ska lyckas med att säkra ett ljusfyllt regimskifte?
S. Som de flesta av er vet har detta uppror vid namn pågått i många, många år. Det har sett många ansikten komma och gå … tack och lov har många av de ”dåliga” ansiktena försvunnit, för gott. Men det finns fortfarande fler isbrytningar att göra… och dessa älskade, krigarkvinnor tar över frontlinjerna, så att säga, vid denna tidpunkt. Det är början på det sista upproret där, men det kommer fortfarande att ta lite mer tid att mogna helt.
Under tiden kommer det att finnas några fler ”målgrupper” som kommer att ansluta sig till krigarkvinnorna, som kommer att bli en hård kraft att räkna med … och de som har höga regeringspositioner kommer inte längre att kunna stoppa dem, eftersom det äntligen är det dags för Ljuset att vinna och ge det vackra folket i Iran, ett land som de kan vara stolta över, än en gång.
(2) Vilket är förhållandet mellan händelsen som omväxlande är känd som Ring of Fire, Wave of Love, Sign och Event and Ascension? Är de båda första hjärtöppningar och den senare är permanent, den förra tillfällig?
S. Kära du…en ros med vilket annat namn som helst…skulle fortfarande lukta sött (le).
Jag kommer att säga att alla dessa fraser är väldigt lika i konceptet. Många namn har givits för samma koncept av många olika varelser genom tiden. Namnet spelar inte så stor roll som innebörden och resultatet, som båda är mycket viktiga i det här fallet.
Som du har antytt, hänvisar dessa fraser alla till hjärtöppningar…bara i olika stadier av evolutionen inom varje människa. Var och en av er kommer individuellt att förstå en viss fras vilket nämnts ovan, som kommer att påverka ert hjärta…och den frasen kommer att vara olika för var och en av er…som ni människor gillar att säga ”vad som än fungerar”! Det kan låta ytligt men det är fortfarande korrekt, i det här fallet…är det vilken fras/namn som än hjälper till att ansluta ditt hjärta, och då har du börjat den livslånga processen att stiga upp till de högre dimensionerna, där ditt hjärta kommer att regera fritt ! Det kommer att bli väldigt härligt!
Jag har inte för avsikt att sockra över det känslomässiga arbete som behövs under uppstigningsprocessen…för det är verkligen en utmanande…en som var och en av er gick med på innan er födsel i denna livstid. Att veta det gör inte utmaningen lättare förutom att du vet att du har en myriad av änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare, andefamiljer och galaktiska familjer som är här för att hjälpa dig i din process … du är aldrig ensam, kom ihåg det, kära du.
Ni är alla så nära att uppleva många fler toppar än dalar i er värld…ge inte upp…ni är krigare, änglar, sanningsökare, patrioter och ljusarbetare…och i er värld behöver ni era medfödda gåvor nu, mer än någonsin. Jag sänder min kärlek till var och en av er… Låt så bli.
(3) Långa listor med avrättningar cirkulerar på webben. De antyder att massavrättningar äger rum. Om det är sant, vad kan vi vanliga människor göra för att stoppa dem?
A. Din fråga om massavrättningar som sker just nu… Ja, det är sant, och det finns verkligen två sätt att begrunda det.
För det första, som många av er redan vet, finns det ett stort antal högnivåtjänstemän, finansmän, mediamoguler och kändisar som har ägnat sig åt outsägliga handlingar mot vår mest omhuldade del av befolkningen, barnen.
Dessa avskyvärda brottslingar måste straffas för sina handlingar … men ännu viktigare, den del av jordens befolkning som ännu inte känner till dessa brottsliga handlingar måste lära sig om dem och även ”se” straffet som blir resultatet av att begå sådana brott.
Nu, efter att ha sagt det, förstår jag också många Ljusarbetares medkänsla för mänskligheten i allmänhet, inte håller med om att ta ett liv, i någon situation. Det är en beundransvärd egenskap att ha … och jag tror att man bör stå stark för vilken tro man än har, i det här fallet.
Det är en del av er att som vill vara för det högsta bästa av alla, när man inte vill se någon dö, oavsett hur avskyvärda deras handlingar är. Men din 3D-värld, generellt sett, är ännu inte på den nivån av medkänsla i det här fallet. De behöver fortfarande se rättvisa utdelad … då kan de börja lära sig om medkänsla, när ni alla börjar mötas mot en mer positiv framtid.
Bebissteg behövs just nu, senare kan du ta stora kliv!
Fotnoter
(1) Ärkeängeln Mikael förespråkar inga avrättningar. Jag föredrar några av de skäl som Silesha beskrev: människor måste se rättvisa utmätas; alltför ofta har eliten undkommit det. Silesha verkar favorisera ett större antal än jag. Därför säger jag att jag tycker att hennes syn är utmanande, men tankeväckande.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...