Soren av Pleiadiska Delta Kommandot via Sharon Stewart

 

Storm Uppdatering | Soren av Pleiadiska Delta Kommandot via Sharon Stewart

28 juni 2020
Soren om Stormen

Jag: Hej Soren, kan jag få en sammanfattning av vad som händer nu? Något intressant för oss att veta här nere på ytan?

Soren: Det är alltid intressant, Sharon.

Jag: Du måste förstå att de rapporter vi får är så urvattnade att en rapport kan verka som en annan rapport eftersom detaljer lämnades ute som vi inte får veta just nu. Så när vi ser rapporter från våra medborgarjournalister, kanaliserare osv. verkar de lämna ute mycket detaljer, och det är avsiktligt, förstår jag. Vi får bara veta så mycket. Förmodligen för att vi är skapare och vi kan ta många saker på fel sätt.

Soren: Jag förstår.

Jag: Plus det faktum att det finns så mycket att vi bara kan täcka det i generaliseringar.

Soren: Ja. Vad skulle du vilja diskutera då?

Jag: Hur är det med befälhavaren Plaren Teahs raid där i Amazonas djungeln? Vad hände där? Ivo sa att de gick under jorden den här veckan och att de har försökt komma in i den labyrinten länge. Jag har inte pratat med Kommendör Plaren Teah än så jag tänkte att jag skulle fråga dig.

Soren: Inte för att jag var där, jag var inte, men låt mig se.

Jag: Jag anar att de gör saker i den labyrinten av baser som är ett hot mot universum.

Soren: Ja, det är vad de är ute efter.

Jag: LOL Ja.

Soren: Okej. De har teknologi som försöker dela upp atomen i mindre och mindre enheter. Du förstår att det finns mindre enheter med kvarkar, neutriner och andra partiklar och den process som de genomför kallas kärnklyvning. Nu har ni redan delat upp atomen för länge sedan och så har de mörka krafterna som lever på er planet för det är där era forskare lärde sig göra det: de fick informationen från negativa UJ:ar. Men deras agenda är alltid negativ och i detta fall är den också negativ. När de riktar strålarna ut i galaxen försöker de förändra livsgrunden till ett system som fungerar för dem, men inte för människor och andra syresugare. De försöker ändra det till ett system baserat på metan.

Jag: Hur skulle de göra det genom att dela upp atomer? Inte för att jag är en forskare.

Soren: Ja, det har att göra med att ändra den kemiska sammansättningen genom att injicera faktorer som skevar atomens sammansättning. De tror att de kan göra det och de har skapat fläckar i galaxen som är obeboeliga för människor på grund av denna teknologi.

Jag: De försöker också göra detta med jorden, eller hur?

Soren: Tyvärr, ja. Det är därför du har haft så många kärnkrafts ”olyckor” med era energiproduktionsanläggningar. De försöker ändra ekologins sammansättning så att de kan leva här eftersom många av dem föredrar metan framför andning av syre.

Jag: Hur bor de här då?

Soren: De har anpassat sig, men det finns andra av dem långt borta i zoner som väntar på att jorden ska bli beboelig för dem med en övervägande metanbaserad atmosfär, och sedan kommer de för att leva på planeten också. Det är en dyster agenda som ditt folk är mycket omedvetet om. Men de tror sig vara så högt över våra förmågor att de kan förändra ekologin på en planet skapad av Gud. De har invaderat och nu försöker de förändra det sammanhang som vi lever i.

Jag: Japp. Så hur har de anpassats till att andas syre istället för metan? Jag kan inte tänka mig att jag kan försöka kunna andas annat än syre, även om jag har sagt att jag andas in kvicksilver, aluminium och strontium varje dag från kemtrails.

Soren: Det är därför de använder mänskliga embryon för att skapa hybrider. Sättet att ta över en planet är att föda barn med den infödda befolkningen för att anta några av deras egenskaper och det är en fråga om att förändra DNA för att möjliggöra syreandning snarare än metanandning. Jag får det låta enkelt, det är inte en enkel process och så jag kan förstå när du säger att ditt folk får en förenklad, urvattnad version av händelser, det får ni. Jag kan naturligtvis inte säga er hur konvertera DNA. Era forskare gör tillräckligt med detta redan, och de gör det som icke vördnadsfulla varelser med lägre medvetande. Alltid en dålig blandning. Alltid. Så av detta skäl får ni ibland inte detaljerna. Vi kan inte berätta.

Jag: Sant. Så vi attackerar basen så att vi kan stoppa denna process med att ändra galaxen?

Soren: Det är en anledning. Det finns andra skäl. Vi måste bryta den kedja de har byggt upp runt om i världen. Tills vi kan ta över delar av det kommer de att kunna hålla sig starka. Vi måste fortsätta bryta in i deras kedja och skära av dem från varandra.

Jag Ja. Verkar vettigt. Sedan finns de människor som bor i baserna och aldrig har haft något annat liv. Mycket ledsamt.

Soren: Det är det. Så många behöver läkande att våra anläggningar överväldigas. Många får det inte.

Jag: Okej. Så en annan sak som ljuskrafterna gör är att aktivera vilande virvlar för att ändra dem till den positiva polariteten och ändra andra virvlar från maskulin till feminin polaritet.

Soren: Vi förändrar också polariteten hos virvlar från negativ till positiv polaritet. Vissa virvlar är en kombination av både maskulina och feminina energier.

Jag: Var skulle du göra detta just nu, till exempel?

Soren: (skrattar) Rom.
Jag: Ah ja, Vatikanen. Soren, kan du beskriva effekten som en vändning eller öppnandet av en virvel skulle ha på jordens människor?

Soren: Det beror på hur stark virveln är, men de tenderar att vara regionala. Så du kanske ser regioner i din värld vakna och bli avstängda från tankekontrollen. När vi till exempel arbetar med virveln över Vatikanen, som är en stark virvel, börjar italienarna att vakna och förverkliga sitt ljus. Sedan släpptes koronaviruset ut i Italien så att folks polaritet skulle återvända till rädsla igen istället för ilska för att ha undertryckts så länge.

Jag: Det är begripligt. Men det är inte att säga att alla hårt drabbade områden var vändningar?

Soren: Nej, inte alla av dem. Vissa är politiska offer, som Kalifornien, eftersom det drabbades hårt av viruset. Mellanöstern är ett enormt polärt område och vi försöker fortfarande överta det.

Jag: Jag hör att Turkiet avancerar i länder i Mellanöstern, precis som om de behöver ytterligare en ockupation.

Soren: Mellanöstern är ett feminint område, ja, och de har arbetat hårt för att ändra polariteten en lång tid. Det finns en stor Stargate där som skulle göra resor för dem bekväma och det har kämpats mycket om den. Förenta staterna har försökt reservera den för Ljuset, en längre tid nu.

Jag: Under Obama?

Soren: Sharon, förstå att inte alla militärledare följer sina presidenters instruktioner.

Jag: Åh, kanske som general Mike Flynn som just blev åtalad. Jag vet inte vad han gjorde men det verkar som om den djupa staten var ganska förbannad på honom. Undrar om han tjänade i Mellanöstern? Intressant. Jag vet inte hans historia.

Soren: De militärerna har vänt sig mot sina härskare, inte följt order ett tag nu. Det är därför ni har veteraner nu som har talat ut – för medan de tjänade fick de höra sanningen. Det finns också de hemliga militärerna som arbetar strikt på en exo-politisk nivå som många inte känner till.

Soren: När det gäller Mellanöstern är det ett mycket feminiserat område och det finns många kvinnor på hög frekvensnivå i det området som tjänar för att hålla ljuset. De tar det på näsan, det finns så mycket förtryck där, och dessa kvinnor behöver stöd från resten av er värld. Ingen kvinna skulle välja att födas in i en krigszon när målet är att maskulinisera området utan att vara av högt ljus. De håller ljus men de har också gjort ett bra jobb med att hålla dagordningen tills vi kan komma överta den portalen. Ni förstår inte vad människor på er planet gör förrän ni har hela bilden och historien. Ni förstår förmodligen inte ens vad ni själva gör förrän ni har kontakt med själen och får det förklarat för er. Ingen på jorden är nu där för att bara vara där – alla spelar en roll i detta drama.

Jag: Cool! Så hur är det med Kanada?

Soren: Just nu fortsätter Kanada avancera i sina militära återuppdrag. Det finns alliansmedlemmar i politiken men de lägger sig lågt just nu. Kanadensare måste fortfarande se hur korrupta deras regeringar är.

Jag: Vi kommer förmodligen att dela upp efter provinser också.

Soren: Bara observera, det här året blir intressant.

Jag: Det har redan varit det. Tack Soren.

Soren: Du är varmt välkommen.

www.sharonandivo.weebly.com
YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Mats

Soren of the Pleiadian Delta Forces via Sharon Stewart, June 28th, 2020

Du gillar kanske också...