Apollo via Valerie Donner, 1 september 2022

 

 

Apollo via Valerie Donner

1 september 2022

Kära Markbesättning:

Här kommer det senaste från Apollo: ”Idag vill jag diskutera det stora uppvaknandet. Ni befinner er mitt i det stora uppvaknandet. Temperaturen stiger, sanningen tränger igenom, ljuset accelererar, och ni undrar vart tiden tog vägen. Detta är alltihop tecken på det stora uppvaknandet. Var det slutar vet ingen. Det stigande medvetandet rör sig in i evigheten, och ingenting kan stoppa det som sker med jordens uppstigning. Hela skapelsen är fokuserad på er nu. Känner ni kärleken? Känner ni jordens hjärtslag? Jorden är extatisk, och vi hoppas att många av er känner samma sak. Vi hoppas att ni känner rensningen av mörkret och hur mycket fridfullare planeten är. Var ni än lever sker detta i halsbrytande fart. Skaparen spelar ut sin hand. Korten ligger på bordet. Det finns ingen återvändo till den materiella världen eftersom den kollapsar framför er. Ni har en magnifik framtid. Den kan vara kaotisk ett tag, men ni har verktyg för att manövrera er genom vad som än händer. Finn styrkan i Källans kärlek, och Källans kärlek till er i ert hjärta. Ni kommer att ha allt ni behöver. Vi är med er och hjälper er genom.”

Markbesättning, hur går det för er? Börjar ni se ljuset vid tunnelns slut? Det finns där. Filmen är nästan slut nu. Genom att lyssna på naturen kan ni känna den lycka som finns där. Genom att stå och titta på solen kan ni känna det högre medvetandet. Det är som att bli matad från stjärnorna. Det finns många tecken på att sanningen skall göra er fria. Låt tecknen nära er ut från de senaste tre åren. Släpp det förgångna, för ni är förbi det. De mörka befinner sig i fritt fall. Jorden kommer att befrias från dem i evighet.

Många fler i mänskligheten vaknar upp. Detta är nödvändigt så att det som hände den här planeten aldrig händer igen. Ljusstyrkorna avancerar. De tar enorma steg. De är redo och gör ett fantastiskt jobb, precis som ni. Denna mäktiga styrka påminner mig om de ord Clint Eastwood använde i en film som heter ”Sudden Impact” från 1983: ”Go ahead. Make my day!”(Kom igen bara. Gör min dag bättre). Han har alltid spelat en tuff kille.

Vi är alla tuffa killar och tjejer som arbetar för ljuset. Vi får känna styrkan i kärleken och sanningen inom oss. Vi avancerar och kommer att ha en plötslig påverkan (sudden impact) på jordens befrielse.

Varje tanke vi har är viktig. Allt vi gör har betydelse. Att vara vänlig och kärleksfull förankrar in mer av femtedimensionell och högre energi. Vi eliminerar offermedvetande och inpräntar seger. Vi har rätt att vara våra unika själv. Vi får utöva vår självständighet. Det fordras av oss att stå i sanning och ljus. Att bära denna energi är vårt jobb. Vi behöver inte slåss mot dem som tycker annorlunda än vi gör. Vi behöver bara vara oss själva och älska och tillåta andra deras eget uppvaknande.

Det finns tecken i skyn och det kommer fler. Jag har kommit att förstå att det finns moln-konstnärer som flitigt arbetar med att förse oss med andra tecken och att försäkra oss om det stora uppvaknandet. Jag föreställer mig att dessa moln-konstnärer är änglar och att de gör konst för att glädja oss. De vet att en del av oss tittar på vad som pågår i skyn. Människor över hela världen tittar på solen och himlen. En dag gjorde de ett stort hjärta, och jag kunde känna kärleken som kommer från dem. Jag har sett bokstäver, en gyllene drake och till och med ett moln som liknar Trump. Jag tyckte det var roligt. Oavsett vad ni tycker om honom så gjorde de fin konst. Det finns ett mycket bra konstgalleri i skyn. Vänligen ta er en titt.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...